ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritu

ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Elva Koolituskeskus

MTÜ Elva Koolituskeskus on koolitusasutus täiskasvanutele. Pakume nii tööalaseid kui vabahariduslikke koolitusi. Meie eesmärk on ellu viia elukestva õppe ideed ning pakkuda koolitusi täiskasvanud õppijatele, mis võimaldavad omandada uusi teadmisi ja oskusi, aitavad tõsta konkurentsivõimet tööturul ning olla aktiivsed ühiskonna liikmed.

2023.aastal viisime läbi kolm 3-6 päevast tervisliku toitumise koolitust, ühe Saaremaal, teise Muhumaal ja kolmanda Harjumaal. Jätkasime koostööd Eesti Avatud Ühiskonna

Instituudi (EAÜI) ja EV Koolitusega Tallinnas. Osalesime EAÜ Instituudi projektis NOVA, kus viisime läbi erinevaid tegevusi: intervjuud, õppematerjalide koostamine, koolituste läbiviimine.

Kokku osales 2023.aastal meie koolitustel 72 inimest ning läbiviidud õppijatunde oli 1678.

2024.aastal jätkame koostööd Eesti Avatud Ühiskonna Instituudi ning EV Koolitusega.

Samuti jätkame projektitoetuste taotlemist Elva vallavalitsusest ja teistest institutsioonidest, et korraldada koolitusi Elva valla täiskasvanutele. Korraldame koolitusi vastavalt inimeste soovidele ja vajadustele, ümbritseva keskkonna tingimustele ning meie koolituskeskuse võimalustele.

Krista Noorkõiv Eeva Kumberg

Juhatuse liige Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.