TANTSUKINGAD LÖÖVAD PILLI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TANTSUKINGAD LÖÖVAD PILLI MTÜ hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Tantsukingad löövad pilli põhikirja alusel on meie “ühingu peamiseks eesmärgiks rikastada eriilmeliste sündmustega Eesti kultuurielu ja arendada sealjuures erilaadseid kunstivaldkondi ning pidades silmas säästva arengukontseptsiooni“.

Kui varasemalt oleme ühingule seatud eesmärkide saavutamiseks korraldanud kaasaaegse tantsu linnalaagreid, siis 2011 aastal lisandusid ka tantsulavastuste ringreisi etendused (toimusid kuni 2014 aastani).

2015 aastal otsustasime nendest loobuda ja keskenduda erinevatele etendustele. 2015 tuli välja Annika

Viibuse sotsiaalne sõna-, muusika- ja tantsulavastus. 2015 aasta lõpus tuli välja ka Annika Viibuse etendus „Pünamütsi lugu“ mida mängiti ka 2016 aastal.

2016 aastal tegime koostööd ka Põhja-Eesti Pimedate Ühingu juures tegutseva Eesti esimese pimedate ja vaegnägijate teatriga millest sündis etendus „Kes kardab pimedat“. 2017 aastal kogusime eratoetusi tantsulavastuse „Sisesosinad” toetuseks, mis esietendus 20.02.2018 Endla Teatris. 2018 aastal oli meie tegevus peamiselt seotud lavastuse „Sisesosinad” produtseerimise ja etendamisega.

Annika Viibus jätkas tantsuõpetaja tööd. Annika Viibus viis läbi töötubasid Pärnus ja Haapsalus ning kirjutas „Kaasaegse tantsupedagoogika” käsiraamatu. Ühtlasi läbis ise koolitusi olemaks pädev oma erialal.

Annika Viibus viis 2019 aastal läbi tantsutunde Waf tantsukoolis, T Stuudios ja Tõstamaa Kultuurimajas.

Annika aitas MTÜ Tantsukingad Löövad Pilli kohaliku kultuurielu edendamisele. Ta oli ka Eesti

Tantsuhuvihariduse Liidu mentorprogrammis mentoriks.

Kadri Vaas on vabatahtlikuna löönud kaasa infopunktides, panustades nii Tallinn Music Weeki toimumisse viimasel 5 aastal, viimasel kolmel aastal kordineerides infopunktide vabatahtlikke. 2023 aasta suvel aitas ta vabatahtlikuna kaasa IceDoc-i korraldusmeeskonnale Islandil Akrenese väikeses linnas.

Kardo Ojassalu korraldas aaretejahi Saarde valla perepäeval. Nii aitas MTÜ Tantsukingad Löövad Pilli kaasa kohaliku kultuurielu edendamisele. 2020 aastal Kardo Ojassalu korraldas Raeküla vanakooli keskuses aasta alguses tantsuteemalisi proove lastele. Samuti lõi ta kaasa loodusteemalise töötoa korraldamisel pisikestele lastele Pernova Hariduskeskuses.

2020 aastal siirdus Annika Viibus vabaühendusest avalikku sektorisse tööle. Kuid oli tegev Eesti

Tantsukunsti ja Tantsuhuvihariduse Liidu liikmena osaledes kohtumistel ja koosolekutel üle Eesti, ühingu eesmärgiks oli arendada tantsuvaldkonda laiemalt. Sellega seoses oli tal võimalus ERM-is

Tantsuhuvihariduse Galal üle anda tantsuhuvihariduse kõrgeim austusavaldus: Gerd Neggo preemia.

Jätkas Eesti Tantsuhuvihariduse Liidu mentorprogrammis mentorina.

2020 aastal Kadri Vaas seoses COV-19 pandeemiaga oli MTÜ Tantsukingad Löövad Pilli tegevus tavaliselst tagasihoidlikum, kuid toimetasime vaikselt ikka. Vaatamata pandeemiale õnnestus kaasa lüüa ka sellel aastal Tallinn Music Weekil kordineerides infopunktide vabatahtlikke. Tõsi ka see festival lükkus märtsilõpust augusti lõppu, kuid vähemasti see toimus. Samuti sai projekti põhisel koostööd tehtud ka Eesti Kinoliiduga, erinevate projektide ettevalmistamisel, mõni neist toimus ja paar lükkusid ka 2021 aastasse.

Kardo Ojassalu tegeles 2023 aastal peamiselt teise erialase tööga ehk siis sepatööga.

2023 aastal jätkas Annika Viibus tööd avalikus sektoris, kuid oli tegev Eesti Tantsuhuvihariduse Liidu toetaja liikmena osaledes kohtumistel ja koosolekutel.

2023 aastal jätkas Kadri Vaas koostööd Eesti Kinoliiduga, erinevate projektide ettevalmistamisel ja elluviimisel. Samuti olime 2023 novembrikuus osalised vabatahtlike kordineerimises, Tallinna

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.