EESTI SISEKOOLITUSE ARENDAMISE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI SISEKOOLITUSE ARENDAMISE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit (ESAL) koondab Eesti organisatsioonide sisekoolitajaid, sisekoolitusega tegelevaid koolitus- ja arendusjuhte, personali- ja koolitusspetsialiste ja teisi personalivaldkonna töötajaid.

ESAL on sisekoolitustealase info vahendamise ja vahetamise keskuseks, korraldades ja vahendades koolitusi, töötubasid, seminare, konverentse.

Eesti Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit on loodud 07.12.2010. aastal eesmärgiga toetada sisekoolitaja kui täiskasvanute koolitaja professionaalset arengut ja tõsta sisekoolitustealase tegevuse professionaalset taset Eestis.

Liidus oli 2024. aastal keskmiselt 50 liiget.

ESAL on jätkanud traditsiooniliste tegevustega: toimus Koolitushooaja avaseminar, Sisekoolitaja koolitus: Lihvitud teemant, hooaja avaseminar,

Aasta Sisekoolitaja 2023 konkurss ja Sisekoolituse konverents: Kuidas saavutada kvaliteet ja tulemus?

Ka külastused sisekoolitajate juurde toimusid nii veebis kui ka kontaktsena. Külastatused toimusid järgmistes organisatsioonides: Wise, Eesti

Töötukassa, Swedbank, Bigbank, SOL Baltics, Maxima Eesti

Sisekoolitaja koolitus: Lihvitud teemant toimus edukalt sel aastal XIII korda nii veebis kui ka klassiruumis.

Käesoleval aastal valiti Aasta Sisekoolitaja juba XIII korda ja seitsmendat korda kahes kategoorias. Konkursil osalesid 10 tublit kandidaati - I kategoorias (osalise ajaga sisekoolitaja) ja II kategoorias (täisajaga sisekoolitaja) 5 suurepärast kandidaati.

Suuremad investeeringud 2023. aastal nõudis liikmetele mõeldud sündmuste viimine veebi, mis eeldas professionaalset tehnikat ja platvorme ning turundus- ja projektijuhtimise teenuse sisseostmine. Samuti sai panustatud kodulehe täiendamisse ja haldamisse ning kaasaajastamisse.

Lisaks traditsioonilistele tegevustele jätkas ESAL lisandväärtust pakkudes oma liikmetele ka sisekoolitusteemadel organisatsioonide nõustamis- ja koolitustegevusega. Planeeritud on rohkem kontaktseid kohtumisi ja toetavaid sündmusi ning liidu kodulehe täiendav arendamine.

Partneriteks ETK ANDRAS, PARE, Koolitusjuhtide Kogu, EPALE, Tallinna Ülikool, EestI Andragoogide Liit

ESALi juhatusse kuulus 3 liiget. Lisaks juhatuse liikmetele on loodud aktiivselt tegutsev eestvedajate- ja nõuandev ekspertgrupp. Lisaks on loodud ka projektimeeskonnad vastavalt teemadele. Kõik juhatuse liikmed, eestvedajad, ekspertgrupi liikmed ja projektimeeskondade liikmed on liidus tegevad vabatahtlikkuseu alusel. Lepingulisi töötajaid 2023. aastal liidus ei olnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.