3D KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1023 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

3D KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 1023 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal tähistas 3D kogudus oma 13.aastapäeva. Iganädalaselt kohtus 3D kogudus 2023.aastal kas ühistel üle-eestilistel väljasõitudel või väiksemates kogukondades, liikmete kodudes. Nii kogukonnad kui väljasõidud on avatud ka huvilistele väljaspoolt kogudust. Teave kogunemiste kohta levib sotsiaalmeedia, inimeste omavaheliste suhete ja 3D kodulehe kaudu.

2023.aastal harjusime, peale koroona aastaid, taas suurte ürituste rütmiga ehk said toimuda kõik suuremad üritused, mis olid plaanis. Ühtlasi toimus Suhete väljasõit ning kümnendat ja ühtlasi viimast korda sellisel kujul Võimaluste Festival. Kõige evangeelsemateks suurteks üritusteks kujunesid lisaks Võimaluste Festivalile veel maikuus toimunud ülistuspidu Pirita kloostri varemetes ja Tallinnas/Tartus toimunud Jõulukino.

Suurtel kokkusaamistel söödi, vesteldi, palvetati, lauldi ülistusmuusikat Jumalale ning kuulati jutlust koguduse pastorilt. Mõnel väljasõidul ka toimus uute koguduseliikmete ristimine.

3D koguduses oli 31.12.2023 seisuga 11 kogukonda, kolmes erinevas linnas - Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Kogukonnad kohtusid regulaarselt koguduse liikmete kodudes või piirangute ajal läbi videokõne umbes kolm korda kuus, pühapäeviti. Kogukonnad moodustuvad koguduse liikmetest ja huvilistest, kelle sõbrad-tuttavad käivad koguduses või kes on meist kuulnud interneti vahendusel.

Pühapäevaste kogukondade sisuks oli arutelu videojutluse üle, palve, ühine söömine ja muusika. 3D kogukondades vaadatakse koguduse endaloodud videosisu. 2023.aastal alustasime nende valmistamiseks koostööd meie enda koguduse liikme Ragnar Eskeniga, kes videod ka monteerib. Koostöö Ragnar Eskeniga jätkub ka uuel aastal.

2023. aastal soovime jätkuvalt panna rõhku kogukondade kvaliteedile, suurematele üritustele ning õpetuslikult tuua esile teemasid, mis väljendavad 3D koguduse identiteeti.

3D koguduse noortetööd "3D noored" juhib jätkuvalt Marlen Pihl. Noortetöö korraldab kaks korda kuus noortele õhtuid, kus on võimalik nautida head sööki-jooki, selle kõrvale kuulata inimeste lugusid, head muusikat ja teha muid põnevaid tegevusi. "3D noored" toimub Tallinnas ning 2023.aastal oli osalejaid kogunemistel keskmiselt 30.

Aasta 2023 lõpuks oli 3D koguduses 221 liiget: 82 meest ja 139 naist. Ristitud sai 2023.aastal 8 inimest, 3 inimest liitus teistest kogudustest, 11 liikusid edasi teistesse kogudustesse.

Lisaks said alguse 3D koguduses ka juhtide osadusõhtud, mis toimuvad igal kuul Tallinnas ja Tartus, mille eesmärgiks on üheskoos juhtidena kasvada ning kaasata ühtlasi ka potentsiaalseid juhte oma kogukonnast.

2023. aastal jätkasid 3D koguduses juhatuses lisaks juhtivpastor Valtrik Pihlile veel Jakob Remmel, Meego Remmel ja Laura Maide.

Lisaks juhatusele on suur vastutus erinevate tööharude ülevaatajatel, kelleks on Marlen Pihl (noortetöö), Johanna Rosenvald (õpetus), Amy

Neame (suured üritused), Kristi Naagel (majandus), Eliisa Ladva (lastetöö) ja Laura Maide (kommunikatsioon).

Lisaks harudele on koguduses erinevaid jüngerlikul ja evangeelsel eesmärgil toimuvaid projekte või osadusi, nagu näiteks abielukursus, paaride õhtud, emade ja isadegrupp Tartus ja meestehommik Tallinnas.

2023.aasta jooksul toetasime kogudusena rahaliselt Rando Kangrot, kelle me koos abikaasa Hele-Mariaga läkitasime teenime Mooste kogudusse, kus Randost sai pastor.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.