INVOLVED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 457 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

INVOLVED MTÜ hetkeolukord

Juba 457 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Involved on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille eesmärk on võimaluste loomine elukestvaks õppeks ja arengu soodustamine nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Ühing teeb koostööd riigi-, mittetulunduslike-, haridus-, teatri-, kultuuriasutustega, ühiskondlike organisatsioonide ja liikumistega, teiste vabaühingu tegevusest huvitatud organisatsioonide ja ettevõtetega nii Eestis kui ka väljaspool.

Kaheteistkümne tegevuskuu jooksul on peamiselt panustatud erinevate mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumistele noortele, nendega töötajatele ning elukestvast õppest huvitatud täiskasvanutele.

Mobiilsusprojektide sihtkohad olid Itaalia, Leedu ja Sloveenia. Kokku toimus 10 projekti 108 osalejaga.

Välismaal osales 34 osalejat, Eestis võttis projektide „Rejection Stories“ ja „Green Minded“ tegevustest osa 74 inimest. Töötasime ka praktikantidega Tallinna Ülikoolist. Tutvustati rahvusvahelisi võimalusi, loodi koostöösidemeid- ja projekte mitmete välisprogrammide ja projektide raames. Suur osa 2023. aastal läbi viidud projektidest olid rahvusvahelised.

2023. aastal tegi ühing koostööd mitmete organisatsioonidega/ asutustega Eestis. Suuremate projektide rahastajad olid Nordplus ja Erasmus+. 2024. aastal plaanime koostööd nimetatud valdkondades jätkata.

2023. aastal jätkusid järgmised projektid:

Projekt „Green Minded“ soovib oma tegevustega aidata just 18-24-aastaseid (töötuid) noori, suurendades nende teadlikkust keskkonnaalastest probleemidest, muutes nende mõtlemist ning käitumist erinevates valdkondades: kodu, töökoht ja vaba aeg ning jõustades keskkonnaalast sotsiaalset ettevõtlikkust ja aktiivset kodakondsust. Balti riikide arendusprojektis õpetatakse välja 24 koolitajat, koolitustel osaleb 120 noort ning arendatakse ja viiakse ellu vähemalt 24 ökoinitsiatiivi või väikesemahulist keskkonnaprojekti. Koolitus kombineeritakse e- õppega. Projektis osalejad ei muuda üksnes oma mõttemalle, hoiakuid ja käitumisi, vaid arendavad mitmekülgseid oskusi, mis on vajalikud tänapäeva tööturul: suhtlemine, sotsiaalne ja kodanikupädevus, kriitiline mõtlemine, loovus, digitaalsed oskused, meeskonnatöö ja ettevõtlikkus. See kõik aitab neil olla konkurentsivõimelisem tööturul.

Uuendusmeelne projekt “Rejection Stories” tugineb kahele suunale, mis projekti elluviimisel ühendatakse: noorte emotsionaalne ja vaimne tervis ning kultuur. Kunstilise väljendusvahendite kaudu anname noortele ja nendega töötajatele teavet, mis aitab neil toime tulla eemale tõukamisega, kaasa rääkidaeakaaslastega ning samas mõista, et selliseid olukordi juhtub eranditult kõikidega.

Kultuurilise poole pealt võimaldab see projekt läbi kunstimeedia kaasata Eesti, Leedu ja Itaalia noori kunstnikke, luua videosisu, milles tutvustatakse erinevaid tõrjutuse lugusid. Toimus ka rahvusvaheline koolitus.

Mittetulundusühingu tööd korraldab kaheliikmeline juhatus, kes osalesid partneritega kontaktide loomise ja koostöö eesmärgil erinevatel rahvusvahelistel kohtumistel ja seminaridel. Juhatuse liikmetele on makstud vastavalt seadusele välja lähetuskulud. Juhatuse hinnangul on

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.