RAADI CITY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 45 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

RAADI CITY MTÜ hetkeolukord

Juba 45 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Raadi City MTÜ alustas oma tegevust juuli 2012. aastal.

2023. aastal aktiivset majandustegevust ei toimunud, ei sooritatud ühtegi tehingut.

2023. aastal vahetati nime.

2023. aastal ei töötanud MTÜ-s ühtegi inimest ning ei makstud töötasusid.

MTÜ tegeleb Eesti riigi hariduse ekspordi edendamisega. Juhatuse liige on välja töötanud Eesti hariduse ekspordi ja arengusstrateegia" ning üheks ekspordi tooteks peab saama Tartu linnas Euroopa EdTech keskus, mis paalni kohaselt rajatakse Tartu linna ERMI lähedusse. Tulevikus peab just Tartu linnast saama tuleviku hariduse suunanäitaja ning hariduse tehnoloogia teaduskeskus, kuhu koguneksid oma ala tippspetsialistid erinevatest Euroopa riikidest.

2022 aastal avaldati kaks artiklit äripäevas: 1. Maie Jõgar: "Rohepööre haridusasutustes lammutaks ajast ja arust korralduse" 2. Maie Jõgar: "Tallinna distantshariduse kool tagab eesti keele säilitamise"

Eelnevad artiklid: 1. "Maie Jõgar: teeme revolutsiooni - laseme haridusturu vabaks" 2. "Maie Jõgar: mõtleme hariduses nagu juutuuberid" 3. Maie Jõgar: "Raadilinn – Euroopa EdTechi keskus" 4. Maie Jõgar: "Eesti-Jaapani majanduslik alliantss passiks mõlemale riigile".

Käesolevad artiklid on kokkuvõtte peamistest Raadi City MTÜ tegevustes, mis on põhjalikult kirjas: "Eesti Haridusturismi Arengustarteegia".

Plaanis on luua antud strateegia raames mitmeid Tartu linna Raadilinnaosast tõeline kaasaegne „City“ ehk "Raadi City", koostöös partneritega nii Euroopast, kui ka näiteks Jaapanist.

MTÜ saanud poliitlilist heakskiitu, mis on nii suurejoonelise projekti jaoks hädavajalik, kuid nad loodavad seda saada järgmisel aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.