LUMEAKADEEMIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 799 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommentee

LUMEAKADEEMIA MTÜ hetkeolukord

Juba 799 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lumeakadeemia on spordikool, mis asutati 2012. aasta lõpul. Spordikool tegutseb Nõmme Lumepargi nõlvadel, mis on kohandatud sobilikuks igapäevaharrastajale ja ideaaalsete tingimustega mäespordi algõppe teadmiste omandamiseks. Lumeakadeemia õppekavad on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis.

Lumeakadeemia eesmärk on muuta mäesport kättesaadavaks ja nauditavaks kõigile Tallinna elanikele - tõstes inimeste teadlikust ning ohutust mäel liiklemisest, õpetades spordialade algteadmisi ning arendades harrastajate sõiduoskusi. Eesmärkide täitmiseks viiakse läbi iganädalasi treeninguid mäesuusas ja lumelauas nii täiskasvanutele kui lastele, pakutakse individuaalõppeid ning arendatakse koostööd üldhariduskoolide ja teiste spordikoolidega.

Käesolev aruanne kajastab 2022/2023 talvehooaega.

Tänu järjekordsele ilusale ning külmale talvele, oli talispordi hooaeg pikk ning edukas. Hooaja lumetreeningutega saime alustada detsembris ning hooaeg kestis kuni aprillini välja.

Lumeakadeemia regulaartrennides osales läbi talve ligi 200 last ning täiskasvanut. Individuaaloõpetes käis meie juures uusi teadmisi ammutamas üle 1200 väga erinevas vanuses õpilase, kellest valdav enamus puutus mäespordiga kokku esmakordselt.

Tänu ilusatele talvedele jõuab üha rohkem lapsi ja noori talispordi juurde ning tore on näha, et mäesport on muutunud regulaarselt harrastatavaks spordialaks paljudele Tallinnlastele.

Iga aastaga teeme samme professionaalsema ning kvaliteetsema treeningprogrammi loomiseks. Möödunud hooajal panime põhilise rõhu aastaringsusele suunatud treeningvõimaluste loomisele. Viimaste aastate edukas tegevus võimaldas meil ette võtta tulevikku suunatud suure investeeringu, et jätkusuutlikult spordikooli edasi arendada. Alates suvest 2022 on Nõmme Lumepargis avatud kunstkattega suvenõlv, mis võimaldab mäespordi treeninguid edasipidi aastaringselt läbi viia. Lisaks on meil olemas jõusaal ning loodud tingimused ettevalmistustreenignute läbi viimiseks.

Kvaliteetne treeningkeskkond on toonud klubi juurde uusi noori ja hakkajaid treenereid, kes on motiveeritud lapsi arendama ja meie spordialade juurde tooma.

Spordiklubi tööd korraldab juhatus ja tegevjuht. Kõrgemale juhtkonnale maksti aruande perioodil tasu 8'800€.

Töötajate palgakulu aruandeperioodil oli 300'357€.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.