EESTI RANNANIIDUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI RANNANIIDUD MTÜ hetkeolukord

Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Rannaniidud on asutatud 21.01.2013. aastal.

MTÜ Eesti Rannaniidud tegevuse eesmärgiks on Eesti rannaniitude ja maastike hooldamine ja kaitse tutvustamine, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1. Rannaniitude ning maastike hooldamine karjatamise, niitmise, roo- ja võsatõrje jms abil, et pakkuda soodsaid elutingimusi erinevatele looma-, taime- kui ka linnuliikidele ning erinevatele looduskooslustele kaitsealustele liikidele (nt.kõred, käpalised, kurvitsalised).

2. Hooldamiseks vajaliku tehnika soetamine.

3. Hooldamiseks vajalike loomade soetamine ning nende ülalpidamiseks vajalike rajatiste ehitamine ja hooldamine.

4. Loodushariduse edendamine, looduväärtuste tutvustamine Eestis ja välismaal.

5. Mahepõllumajanduse arengu toetamine ja näitlikustamine.

6. Õppe- ning matkaradade rajamine ning loodusmatkade ja õppematkade korraldamine.

Aruandlusperioodil MTÜ-s töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

2014. aastal sai MTÜ rahastuse Keskkonnainvesteeringute Keskuse Keskkonnaprogrammist projektile "Rannaniitude hooldamiseks veiste ja tehnika ostmine", mille abil soetati loomaveohaagis, väikevahendid, kogumisaia komplekt ja lihaveised. Projekti tegevusi viidi ellu ka 2015.aastal.

2015. aastal taotles MTÜ toetust projektile "Erivahendite soetamine Pärnumaa rannaniitude paremaks hooldamiseks" Ühtekuuluvusfondi meetmest "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine" 85% ulatuses ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse

Keskkonnaprogrammist 15% ulatuses. MTÜ taotlus rahuldati, mille abil soetati järelhaagis, kaaruti, pallihaarats, rootorniiduk, rullpress, silorulli mähkur ja vaaluti ning telliti sisse projektijuhtimise ja projektipõhise raamatupidamise teenus.

2016. aastal taotles MTÜ toetust projektile "Audru niitude hooldamine karjatamise teel" Keskkonnainvesteeringute Keskuse

Keskkonnaprogrammist 90% ulatuses. MTÜ taotlus rahuldati. Projektiga soetati loomaveohaagis, kogumisaiad ja 90 lihaveist. Projekt sai edukalt ellu viidud ja lõpparuanne sai kinnitatud 02.01.2018.

2022. aastal tegutses MTÜ oma põhitegevusalal.

2023. aastal on MTÜ peamiseks eesmärgiks jätkata MTÜ kasutuses olevate alade hooldamist karjatamise ja niitmise teel. Samuti soovitakse leida erinevaid rahastusvõimalusi, et kasutusele võtta uusi alasid.

Organisatsiooni juhatus hindab mittetulundusühingu jätkusuutlikuks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.