PÄIKESEPESA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÄIKESEPESA MTÜ hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Päikesepesa jätkas 2023 aastal oma missiooni teenimist. Tagada Mändjala rannaala säilimine tulevastele põlvedele.

2023 viisime läbi hädavajalikud tegevused, et tagada rannaluite maastiku säilimine: (cid:127) eemaldasime rannaluidete vaheliseltr alalt võõrliike - lepavõsa; (cid:127) rannaribalt eemaldasime seal vohama hakkavad rannakasve ning roostiku; (cid:127) regulraaselt randaalsime rannaliivala ennetamaks selle rohtumist ning roostumist; (cid:127) kõrvaldasime rannaribalt adru; (cid:127) planeerimine veepiiri ala.

Mitme aastane rannaluidete vahelise ala mitte hooldamine maaomaniku poolt on tekitanud olukorra, kus lepp on ära sõõnud pinnase ning ala on hakanud soitsuma. Olukorra kontrolli alla hoidmiseks vajab luidete vaheline ala pidevat võsatrimmerdamist.

Täname koostöö partnereid tänud kellele me oleme suutnud hoida rannaala puhas (cid:127) Andrus Sepp, Luhaveis OÜ (cid:127) Peeter Muld (cid:127) PTÜ Mereranna (cid:127) Riigi Metsamajandmaise Keskus (cid:127) Saare Kämping - Tarmo ja Silja Vipre (cid:127) Saaremaa Hotell - Allar ja Heldur Allesse (cid:127) Urve Raag (cid:127) Saaremaa vald 2024 aasta eesmärgid (cid:127) avada avalik suplusrand (cid:127) saavutada RMK kokkulepe, et raanaala võetakse kasutusele männi seeme istandusena. Nii saavutakse rannaalale nii majanduslik tuluallikas, kui rannaga piirnev männistik saab korrastatud (harvendatud). Viimane on oluline, et rannatuuled ei põrkuks ragasi, mis soodustab adru kuhjumist veepiirile (cid:127) leida toetus traktor Avant soetamiseks, mis loob võimekuse iseseisvalt korrastada liivaluidete vahelist ala (cid:127) koostöös Keskonnaametiga töötada välja piirkonna looduskoosluse säilekava, mille täitmise eest võtab koostav amet ka vastutuse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.