LÄÄNEMAA SUURPEREDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LÄÄNEMAA SUURPEREDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

LÄÄNEMAA SUURPEREDE LIIDU 2023. AASTA TEGEVUSARUANNE

MTÜ Läänemaa Suurperede Liit on tulu mittetaotlev nelja ja enama lapsega perede vabatahtlik ühendus, mis on loodud 16.08.2013.

Registreeritud liikmeid 01.01.23 seisuga oli 65. Kalendriaasta jooksul liitus 6 uut perekonda, omal soovil lahkus 7 perekonda. Andmebaasist kustutati 4 perekonda, kes ei osalenud enam liidu tegevuses ega tasunud liikmemaksu. 2023. aasta lõpuks oli liikmete nimekirjas 60 perekonda.

LSPL KORRALDATUD ÜRITUSED 17. veebruaril sõbrapäeva puhul Epp Kärsini koolitus õnnelikust suhtest Haapsalu kultuurikeskuses 24. märtsil naistepäeva puhul film “Savvusanna sõsarad” Haapsalu kultuurikeskuses ja kohvilaud emadele 18. juunil suvine väljasõit Palamuse muuseumi ja Elistvere loomaparki 20. juunil LSPL üldkoosolek Haapsalu kultuurikeskuses, samal ajal vaatasid lapsed filmi “Elementaarne” 22. augustil LSPL 10. sünnipäeva tähistamine Rannarootsi muuseumis: paadisõit, torditegu, Heino Seljamaa kohvriteater, viinerite grillimine, suitsukala.

2. septembril kooliaasta alguse väljasõit Hiiumaale: Suuremõisa lossiaed, Tuuletorn, Vaemla villavabrik, Sääretirp, Orjaku sadam, veeloodimaja, matkarada ja Tõllukivi.

18. septembril lihtsa ja soodsa õhtusöögi valmistamise töötuba Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppejõud Tiina Sootalu juhendamisel.

Osalustasu 5 eurot.

24. septembril seenelkäik ja loodusgiid Marje Loide seenekoolitus Roostal. Pere osalustasu 3 eurot.

5. novembril isadepäeva väljasõit vaatama FCI Levadia ja FC Flora jalgpallimatši Tallinnas 21. detsembril jõulupidu Iloni Imedemaal: haridusprogramm “Madlikese jõulud”, kohvilaud ja jõuluvana külaskäik.

Tasuta või soodushinnaga pääsmeid vahendati järgmistele üritustele: 16. juunil Eesti Rahvusmeeskoori kontsert “Rudolf Tobias 150” Haapsalu toomkirikus 17. juunil Tallinna Kammerorkestri kontsert “Serenaad” Haapsalu Jaani kirikus 18. juunil kogupere balletietendus “Tantsi mulle muusikat” Haapsalu Kultuurikeskuses 18. juunil kitarri- ja keelpillimuusika kontsert “Hapsal” Haapsalu Jaani kirikus 28. juulil galakontsert “Tallinn Ballet Gala Junior” Haapsalu Kultuurikeskuses suvine perekülastus Lottemaale või Vembu-Tembu maale

ATH-teemaline veebikoolitus 13. detsembril Komöödiateatri etendus “Lumevangis” Haapsalu Kultuurikeskuses

KINGITUSED JA MUU MATERIAALNE TOETUS

Emadepäeva puhul said emad kingituseks Fra Mare kinkekaardi, et teha üks tore spaakülastus endale sobival ajal.

Esimese koolipäeva puhul kingiti koolikotid kümnele 1. klassi minejale.

kingipakid peredele, kus oli sült, verivorstid, seapraad, piparkoogid, kommid ja mänguasjad.

Jõulupeol said pered kingipakid, kus oli sült, verivorstid, seapraad, piparkoogid, kommid ja mänguasjad.

Jooksvalt jagati toiduabi koostöös Toidupangaga, kasutatud mööblit jm.

JUHATUSE TÖÖ

Juhatusse kuuluvad Inga Pärnaste, Tiia Jõeleht, Maria Strauss ja Argo Hussar. Juhatus pidas aruandeaastal neli koosolekut. Palju küsimusi ja teemasid arutati jooksvalt e-maili ja telefoni teel. Juhatuse liikmed on omavahel pidevas kontaktis, läbisaamine on positiivne ja pingevaba.

Samuti on hea koostöö Eesti Lasterikaste Perede Liidu juhatusega. LSPL juhatuse liikmed esindasid liikmesorganisatsiooni järgmistel üritustel: 18. veebruaril liikmete päeval Kolga-Jaanis Viljandimaal osalesid Inga Pärnaste ja Tiia Jõeleht.

28. märtsil ELPL üldkoosolekul Pärnumaal Metsaluige turismitalus osalesid Inga Pärnaste ja Maria Strauss.

30. märtsil alustava juhi juhtimiskoolitusel "Spetsialistist juhiks" Tallinnas osalesid Inga Pärnaste ja Maria Strauss.

3.-4. novembril Mõttekoolis Harjumaal Kuke turismitalus osales Inga Pärnaste.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.