TALLINN RESTAURANT WEEK MTÜ hetkeolukord
Juba 1323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 127 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.
Tegevusaruanne 2023
Ühingu eesmärgiks on elavdada restoranikultuuri Eestis. Eesmärgi saavutamiseks korraldatakse igal aastal kaks Tallinna Restoranide Nädalt, mille raames tutvustatakse kodust väljaspool söömist kui ühte kultuurielamuse saamist ning suhtlemise võimalust.
2023 aastal korraldati Tallinna restoranide nädalat tavapäraseelt kaks korda aastas. Järjest rohkem pööratakse tähelepanu keskkonnasõbralikele valikutele ja restoranidel on võimalus pakkuda menüüs rohemärgiga roogasid.Restoranid, kes initsiatiiviga liitusid, on eraldi esile tõstetud uues rubriigis "Rohelised valikud". Rohemärgiga restoranie arv on järjest kasvanud ja 2023 aasta sügisel oli selles kategoorias osalejaid juba 24 restorani. Rohemärgis on tulnud selleks, et jääda, sest keskkonnateadlikkus puudutab kogu toiduainetetööstust laiemalt, alustades toiduaoinete kasvatamaisest ja päritolust, lõpetades toiduainete hoiustamise, käitlemise, kasutamise, serveerimise ja paljude teiste detailidega.
Ühing jätkab sama tegevusega ka 2024 aastal.
Kommentaarid (0)