VARA LAEGAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VARA LAEGAS MTÜ hetkeolukord

Juba 163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Vara Laegas alustas oma tegevust 24.09.2013 eesmärgiga toetada Vara piirkonna noorsootöö korraldust. MTÜ on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille põhiliseks eesmärgiks on Vara piirkonna noorte elukvaliteedi ning neile suunatud avalike teenuste arendamine.

MTÜ eesmärgid vastavalt Põhikirjale on: arendab ja toetab noorsootöö korraldust Vara kogukonnas a.

kirjutab ning viib ellu eesmärgipäraseid riiklikke kui ka rahvusvahelisi projekte b.

korraldab eesmärgipäraseid seminare, koolitusi, õpitubasid, infopäevi, laagreid ja muid c.

sarnaseid üritusi innustab noori osa võtma omaalgatuslikest projektidest, suunates, informeerides ja d.

nõustades neid teeb koostööd teiste asutuste ja organisatsioonidega nii Eestis kui ka välismaal e.

arendab Vara Noortekeskuse tegevust f.

esindab ja nõustab noori erinevates valdkondades g.

kogub ja levitab noortele suunatud informatsiooni h.

Informeerib avalikkust oma tegevuses i.

kaasab noori kõigis oma tegevustes maksimaalses mahus j.

innustab noori koostööle kohaliku kogukonnaga ning osa võtma noori nende k.

tegevustest

Aastal 2015 loodi tänu projektitoetustele ning valla toele Vara vallamaja keldrikorrusele savikoda ning käima on lükatud regulaarsed töötoad nii noortele kui ka teistele vallaelanikele. Aastal 2016 läbis Savikoda KOP projektitoetusega ka ruumide remondi ning jooksvalt on omade jõududega ruumid sisustatud.

2017. aasta oktoobrist alustas Vara Savikojas regulaarne keraamikaring lastele ja noortele, mis on jätkunud siiani aastal 2023. Keraamikaring on juhendatud tegevus, toimub 1x nädalas kolmes grupis ning on rahastatud riiklikust huvihariduse-ja tegevuse lisatoetusest.

Alates 2020. Aastatst on Vara Savikojas töölepinguga tööl ka keraamik, kes Vara Savikoja tegevusi koordineerib ning korraldab huviringe nii noortele kui ka täiskasvanutele. Lisaks avalikule savikoja teenustele valmivad tellimustööd müügiks ja väikeseeria tarbekeraamika ning ehted. Õhina Õpitoas on läbiviidud keraamikakursus kogukonnale ``

Tee - või kohviserviis`´. Vara Savikoda on osalenud ERM-i jõululaadal keraamika näitus-müügiga.

2023 kalendriaasta eesmärgiks oli tagada jätkuvalt Savikoja teenuse kättesaadavus ning leida vahendeid juhendaja palkamiseks töölepinguga, mis mõlemad ka saavutati.

Uue perioodi eesmärgiks on tagada keraamikaringi tegevus, suurendada tegevust täiskasvanute seas ning teenust pakkuda rohkem ka teistele gruppidele (suurem reklaam väljapoole).

Aastast 2022 oleme pakkunud kogukonnale enesearenduse võimalusi läbi erinevate töötubade, mida on kaasrahastatud läbi KOP projektide.

Samuti erinevad tegevused ja laagrid noortele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.