SINDI TULETÕRJE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SINDI TULETÕRJE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Sindi Tuletõrje Selts on juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus. Seltsi eesmärgiks on vee- ja tuleohutusalase ennetus- ja selgitustöö läbiviimine ning päästetöödel osalemine. Seisuga 31.12.2022. a kuulus MTÜ Sindi Tuletõrje Seltsi koosseisu 35 liiget. MTÜ Sindi Tuletõrje Seltsi tööd korraldab 4-liikmeline juhatus. 2022. a tegeles MTÜ Sindi Tuletõrje Selts aktiivselt jää-, vee- ja tuleohutusalase teavitustööga.

Lisaks tegeleti inimeste hädaolukordadeks valmisoleku tõstmisega ning viidi läbi 151 kodunõustamist Pärnu maakonnas. Samuti oli heal tasemel Seltsi valmisolek: osaleti päästetöödel ja abistati kutselisi päästjaid erinevate sündmuste lahendamisel. Saadi väljakutse 15-le päästesündmusele. Seltsi liikmed osalesid terve aasta vältel Pärnu komando ühisvalvetes. Likvideeriti truubitorudest ummistusi, seda selleks, et truubid kokku ei variseks ja ei tekiks üleujutust, hoides omakorda ära sellega inimohvritega õnnetusi.

Seltsi jätkuvaks prioriteediks oli koostöö Tori vallavalitsusega, Lääne päästekeskusega,

Lääne prefektuuriga, Pärnumaa Arenduskeskusega ning teiste vabatahtlike päästeseltsidega. Aasta oli nii mõneski mõttes väga erakordne – õnnestunud taotlusprojektid, uued liikmed, kõrged tunnustused ja kohtumised auväärsete inimestega.

Toimus hulgaliselt avalikke üritusi, kus erinevatele sihtgruppidele (lasteaialastest kuni eakateni) räägiti tule- ja veeohutusest ning hädaolukordadeks valmisolekust. Samuti viidi läbi praktilisi harjutusi teoreetiliste teadmiste kinnistamiseks.

Olulisemad tegevused ja sündmused olid: 10.01 rajasime Paikusel uisuvälja.

25.01 külastasime Sindi lasteaeda, et üheskoos filmida üks vahva video tähistamaks 11.

veebruaril peetavat 112 päeva. Ühtlasi rääkisime ka tuleohutusest ja vaatasime tehnikat.

17.02 aitasime OÜ Sindi Vesi meeskonnal väga suure sademevee hulgaga toime tulla.

19.02 osalesime Sindi Gümnaasiumi Kogukonna ja õpilasfirmade laadal. Tutvustasime varustust ja tehnikat ning rääkisime vabatahtliku päästja kutsumusest.

11.03 külastas meid siseminister Kristian Jaani. Arutlesime vabatahtlike tegemiste üle ning tutvustasime, kuidas meie organisatsioon toimib.

06.04 paigaldasime üheskoos Discgolfiklubi Albatrossiga Sõpruse parki lindude pesakaste, et kevadekuulutajatel oleks mõnus end Sindis sisse seada.

22.04 külastasid Päästeameti esindajad meie seltsi.

01.05 osalesime Sindi laadal. Rääkisime tule- ja veeohutusest ning hädaolukordadeks valmisolekust.

17.05 Soetasime Tori valla vabaühenduste ühekordse toetuse abil kodudesse paigaldamiseks vinguandureid.

19.05 külastasime Sindi gümnaasiumi kuuendaid klasse Kaitse end ja aita teist (KEAT) koolitusprogrammi raames. Teemadeks olid: tuleohutus, veeohutus, plahvatusohutus, hädaolukordadeks valmisolek.

30.05 külastasime Paikuse kooli kuuendaid klasse Kaitse end ja aita teist (KEAT) koolitusprogrammi raames. Teemadeks olid: tuleohutus, veeohutus, plahvatusohutus, hädaolukordadeks valmisolek.

11.06 osalesime Tori valla ohutuspäeval Sindi kärestikul.

22.06 aitasime jahutada vapraid Võidupüha maratonil osalejaid.

01.07 tagasime jahutus- ja veeohutuspunkti Tori valla vapratele malevlastele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.