AK RACING TEAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Päevalehe uurimine näitab, et Anastassia Kovalenko veidi üle 70-leheküljelises magistritöös

AK RACING TEAM MTÜ juhti kahtlustatakse plagiaadis

Eesti Päevalehe uurimine näitab, et Anastassia Kovalenko veidi üle 70-leheküljelises magistritöös "Rahapesu ja selle eristamine eelkuriteost" on lehekülgede kaupa teistelt autoritelt viitamata kopeeritud materjali. Võidusõitja on täna ühe mittetulundusühingu, AK RACING TEAM MTÜ eesotsas. Anastassia Kovalenko alustas äritegevusega juba 5 aastat tagasi, olles tol ajal 23-aastane. Kokku on ta aastate jooksul olnud ühe ühingu eesotsas. Anastassia Kovalenko on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Spordi alaliitude, spordiliitude ja spordiühenduste tegevus
Anastassia Kovalenko juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 0
Anastassia Kovalenko juhitav AK RACING TEAM MTÜ alustas peaaegu 5 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Anastassia Kovalenko ja Karl Lilienberg, seda juhtima hakkasid.  AK RACING TEAM MTÜ valdkond on spordi alaliitude, spordiliitude ja spordiühenduste tegevus. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 113 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 744-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 15,83 miljonit eurot.  Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 7 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 8000 eurot. Eesti ettevõtete tegemistel saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.