VÕISTE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VÕISTE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Võiste Külaselts 2023.a. tegevusaruanne.

MTÜ Võiste Külaselts asutati 5. mail 2015.a. Tahkurannas.

Ühingu asutajad tundsid soovi kaasa rääkida Tahkuranna piirkonna külade kogukonna tegemistes ja võtta eestvedaja roll elukeskkonna arendamisel.

17.juulil 2015.a. sõlmiti Tahkuranna Vallavalitsusega Külakeskus Tahku Tare tasuta kasutamise leping. Ühing võttis kogukonnateenuste mitmekesisemaks muutmisega seoses kohustuse jätkata hoone kasutamisest väljasolevate pindade rekonstrueerimist.

Ühing kavandab ja aitab korraldada külamajas erinevaid tegevusi igas eas kogukonna liikmetele. Majas tegutsevad Võiste Noortetuba, MTÜ

Tahkuranna Naisselts, Tegusad vanaemad, MTÜ Võiste Külaselts, Keraamikaring, Elurõõmu memmed, Mälumäng ja Massaaž. Külakeskuses on toimiv õppeköök ja kohvik. Ühing pakub toitlustuse võimalust majas toimuvate ürituste tarbeks.

2023 aastal oli kooliealiste laste suvepäevad. Kevad- ja jõululaat. Korraldati mälumängu õhtuid, sõbrapäev,laste perepäev, teadmiste päeva lõuna jne.

Noortetuba oli avatud kolmel päeval nädalas.

Tahku tare saali renditi juubelilaudade, peielaudade jaoks, lisaks mitmete lõunalaudade ja ekskursioonide toitlustused.

2023 aastal Võiste külaseltsile laekus tegevustoetustena Häädemeeste vallalt 26085 eurot.

Ühing kavatseb eelmisel aastal toimunud üritustega traditsiooniliselt jätkata ka 2024.aastal.

Võiste Külaselts juhatus leiab, et ühing on jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.