FREEFEED.NET MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 133 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

FREEFEED.NET MTÜ hetkeolukord

Juba 133 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 tähistas FreeFeed.net MTÜ oma kaheksandat aastapäeva ning jätkas aktiivset arengut ja täiustamist.

Kõigepealt tuleb märkida, et nüüd on portaalil registreerimine võimalik ainult kutse alusel, kas ühelt portaali kasutajatelt või administratsioonilt (viimase saamiseks saab täita lihtsa vormi, kuhu lisatakse andmed enda kohta). Seda tehti olemasolevate kasutajate turvalisuse kaitsmiseks.

Teine oluline uuendus oli tõlkesüsteem, mis võimaldab tõlkida iga postituse ja kommentaari mis tahes keelest kasutaja poolt seadetes valitud keelde. See on märgatavalt tugevdanud kogukonna rahvusvahelisi sidemeid.

Veel üks suur uuendus on see, et nüüd on võimalik tellida teateid uute kommentaaride kohta mis tahes postituse kohta, sealhulgas kõigi postituste kohta, kus kasutaja on jätnud kommentaari.

On ümber kujundatud süsteem blokeeritud kasutajate nähtavuse haldamiseks rühmades, teavituste leht, parandatud on uue postituse loomise vormi ning on lisatud kalendrileht, mis võimaldab kasutajal leida kõik oma postitused soovitud kuupäevadel. Lisaks on postituste lingid nüüd palju lühemad ja ilusamad ning kommentaarides saab säilitada kontrollnimekirju (nimekirju märkeruutudega).

Aasta jooksul toimusid regulaarsed veebipõhised kohtumised teenuse arendajate ja kasutajate vahel ning aeg-ajalt ka silmast-silma kohtumised erinevates riikides ja linnades.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.