MAHEPÕLLUMAJANDUSE KOOSTÖÖKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MAHEPÕLLUMAJANDUSE KOOSTÖÖKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mahepõllumajanduse Koostöökogu tegeleb mahesektori huvide eest seismise, mahepõllumajanduse alase teabe edastamise ja koolituste korraldamisega tootjatele, töötlejatele ja toitlustajatele, mahepõllumajanduse edendamisega laiemalt ning tarbija teadlikkuse tõstmisega mahepõllumajanduse ja mahetoidu teemadel.

Koostöös teiste põllumajandussektori organisatsioonidega osaleti riigihankes projekti "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" elluviimiseks aastatel 2021-2023. Selle programmi raames vastutati mahevaldkonna tegevuste eest. 2023. a osaleti koostöös liikmesorganisatsioonidega parima mahetootja ja mahetoote konkursside korraldamises, mahepõllumajanduse aastakonverentsi ja muude teadmussiirde tegevuste elluviimises. Oluliseks tegevusvaldkonnaks olid ka mahetoitlustuse edendamisega seotud tegevused. Tegevuste elluviimisel tehakse koostööd kohalike ja välismaiste organisatsioonidega.

Koostöökogu üks põhitegevusi on mahesektori huvide eest seismine. Koostöökogu esindab mahesektorit näiteks Eesti maaelu arengukava 2014-2020 seirekomisjonis, Põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogus (PMAN), ÜPP strateegiakava 2021-2027 seirekomisjonis ja PTA kliendinõukojas.

Koostöökogu tegevus toimub osaliselt vabatahtliku panustamise raames.

Mahepõllumajanduse Koostöökogu liikmeteks oli 2023. a 16 mahevaldkonnas tegutsevat organisatsiooni.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.