ARUKÜLA VK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 250 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ARUKÜLA VK MTÜ hetkeolukord

Juba 250 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Aruküla VK asutati 15.06.2016 üheksa asutajaliikme poolt. Ühingu eesmärgiks on sportlike eluviiside propageerimine, vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomine, võistluste ja muude spordiga seotud ürituste korraldamine. Ühingu liikmeks võib olla iga füüsiline või juriidiline isik, kes on valmis aktiivselt kaasa lööma ühingu eesmärkide elluviimisel ja järgib ühingu põhikirja.

Aruküla VK korraldab võrkpallitreeninguid Aruküla Põhikooli võimlas kaks korda nädalas. Keskmine osalejate arv ühes treeningus oli 2023.

aastal 15 inimest, mis on 1 võrra vähem kui 2022. aastal. Suvel toimuvad treeningud Arukülas Tapi liivaväljakutel.

2023. aasta oli klubile edukas. Rahvaliiga hooajal 2022/2023 saavutas klubi segavõistkond II tugevusgrupis 2. koha. Meeste võistkondadest jõudis AVK1 ja AVK2 rahvaliiga III tugevusgrupis play off mängudeni. 6. mail korraldas klubi traditsioonilise võrkpalliturniiri Aruküla Cup, mis toimus 16. korda. Turniiril osales 9 meeskonda ja 5 naiskonda. Meeskondade arvestuses saavutas klubi võistkond AVK1 2. koha. Naiskondade arvestuses sai klubi võistkond 1. koha. Rahvaliiga hooajal 2023/2024 osaleb klubi 2 meeskonna ja 1 segavõistkonnaga. Kuusalu sõprusturniiril 7. oktoobril saavutas klubi võistkond teise kohta. Raasiku Jõuluturniiril 2023 saavutas klubi võistkonnad 1. ja 2. koha.

Suvel korraldati Võrus juba kuuendat korda harrastussportlastele treeninglaager.

14. oktoobril korraldati Raasiku Spordihoones esimest korda võrkpalli segaturniir. Turniiril osales 16 võistkonda üle Eesti. Turniiri võitis võistkond

Bestvent.

Koostöös võrkpallitreener Agur Asperkiga jätkati laste võrkpallitreeningute organiseerimist. Noortele korraldati ka suvelaager.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.