EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siiri Lehtmets kandideerib riigikokku Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas ERAKOND EESTI 200 MTÜ nimekirjas, tema juhitav EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ on jätnud tasu

Tutvustame riigikokku pürgivaid maksuvõlglasi: Siiri Lehtmets 

Siiri Lehtmets kandideerib riigikokku Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas ERAKOND EESTI 200 MTÜ nimekirjas, tema juhitav EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ on jätnud tasumata makse 2 262 euro jagu, peamiselt on ühing patustanud sotsiaalmaksuga.

EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ on tegutsenud pea 3 aastat kuid kuigi vilgast tegevust mitetulundusühingus silma ei torka ning käibe kohapealt vaatab vastu vaid nullirida. EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ valdkond on vaba aja veetmise, meelelahutuse ja kultuurilise tegevusega või huvialadega seotud ühendused ning huviklubid. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 227 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 553-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 1,48 miljonit eurot. EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ käive moodustas 2018. aastal turuosast 0 protsenti. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot.

EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ juhatus

EESTI TOIDU MUUSEUM MTÜ juhatuse liige Siiri Lehtmets alustas äritegevusega juba 24 aastat tagasi, olles tol ajal 35-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 12 ettevõtet, täna on ta 4 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslane). 3 tema veetavat äri on samas hoiatava Krediidiskooriga, mis tähendab, et nende maksejõuetus läheneb. Siiri Lehtmets on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Mujal liigitamata toidukaupade hulgimüük
  • Toitlustamine üritustel
  • Jaemüük posti või Interneti teel
  • Vaba aja veetmise, meelelahutuse ja kultuurilise tegevusega või huvialadega seotud ühendused ning huviklubid
  • Muude ettevõtjate ja tööandjate organisatsioonide tegevus
  • Hoonete ja üürimajade haldus (korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud jms)
Siiri Lehtmetsa juhitavate ettevõtete  varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 9 180 eurot
  • Käibed kokku: 2 776 eurot
  • Kasumid kokku: 50 eurot
  • Töötajad kokku: 1
  • Suurim palgamaksja: KAMA JA KILU OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 1 181 eurot
Viimati lahkus Siiri Lehtmets 6 kuud tagasi ettevõttest KAMA JA KILU OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 3 aastat. See firma on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Siiri Lehtmets on asutaja ettevõttes HANSA BIOMARKT OÜ, mis tegeleb jaemüügiga posti või Interneti teel. Eesti ettevõtluses toimuval saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.