RISTI-RÄSTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RISTI-RÄSTI MTÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Risti-Ransti on koordinaator ja vahendaja erinevatele rahvusvahelistele noorte ja noorsootonontajate arengu -ning koostononprojektidele. Samuti korraldab MTÜ Risti-Ransti fununsilist ja vaimset tervist edendavaid unritusi ja koolitusi. Palgalisi tonontajaid mittetulundusunhigus Risti-Ransti ei ole.

Augustis 2023 toimus Eestis, Tõstamaal MTÜ Risti-Rästi koordineeritud rahvusvaheline 10-päevane treeningkursus “Actors of Empathy”, mille raames õppisid ja praktiseerisid 8 riigist pärit noorsootöötajad foorumteatri ja empaatilise suhtlusviisi alustalasid.

Novembris 2023 toimus Risti-Ransti vahendatud ja funsioterapeudi lanbi viidud loeng/tonontuba „Praktilised nipid ärevuse maandamiseks (parem uni ja rahulikum meel läbi hingamisharjutuste)“.

Samuti saatis MTÜ Risti-Ransti 3 noorsootöötajat mais 2023 treeningkursusele Rootsi “Harmony”, 4 noorsootöötajat juunis 2023 treeningkursusele Tšehhi “Beyond Judgement” ja 2 noorsootöötajat oktoobris 2023 treeningkursusele Kreekasse “Pause”.

Toimusid ka 2023 vanltel ringtreeningu vormis grupi tonontoad-kogunemised, mille kanigus onppisid nii noored kui keskealised oma skeleti-lihassunsteemi tugevdama lanbi kogu keha jonutreeningu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.