DIGIROBOLAB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 69 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

DIGIROBOLAB MTÜ hetkeolukord

Juba 69 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Digirobolab põhitegevusalaks on huvikoolitus. Aruandeperioodil suurt osa ettevõtte tegevusest moodustas legokonstrueerimine ja robootika kursuste läbiviimine, võistlustes ettevalmistamine ja osalemine.

Koolitustegevus toimub ettevõttes enamasti septembrist maikuuni. Kursus tutvustab lastele visuaalset programmeerimist ja konstrueerimise aluseid. Koolitusel toimub konstrueerimise osavuse arendamine, tehnilise mõtlemise arendamine, grupitöö kogemuse omandamine ja meeskonnatöö õppimine. Koolivaheajal toimuvad laagrid.

Robootika seotud igapäevaeluga. Tegeleme oma töö kavandamisega ja tegevuste planeerimisega. Disainimine ja meisterdamine. Roboti aju ja andurite ühendamine ning seadistamine. Programmeerimistarkvara kasutamine. Tehnilised lahendused ja konstrueerimine. Tehnoloogia abil osalejad toetavad ja tähendavad oma kooliteadmised tehnoloogias ja matemaatikas (Ainevaldkonnad: matemaatika ja looduse teemad – kiirus, kiirendus, aeg, võimus, robot, nurk, pööre, tabelite ja graafikute loomine, pind, pindala, ümbermõõt, ruumilised kujundid, mõõtühikud); vaimsete väärtuste, teadmiste omandamine; käeliste oskuste lihvimine; grupi areng ja suhted (tunded, usaldus, sõprus jne) toetamine; grupi tegevused (mängud, käsitöö, koostöö projekti esitlemine, kaitsmine, levitamine jne) arendamine jne.

Möödunud aasta õpilased võtsid osa järgmistes üritustes: First Lego League “Super Power” Põhja-Eesti I poolfinaal 18.02.2023, 1 meeskond pääsesid Eesti finaali, 1 meeskond säi kohtuniku eriauhind.

Aruande aastal aprillis oli kõige tähtsam aastal projekt "2023 FIRST® Championship Houston" mis oli toetud vanemate ja kooli poolt ning osaliselt finatseeritud MTÜ poolt 30% ulatuses.

First Lego League Põhja-Eesti I poolfinaal "Masterpiece" võistlus osalemine 1.august.2023-veebruar. 2024. 2 meeskonda pääsesid Eesti finaali, mis toimub 29-31.mai.2024 Elvas, Tartumaal

Aprill. 2023 osalemine Haabersti Sõbralik Robootika Turniir 2023.

Robotex International 17.11.2023 osalemine.

Möödunud aasta MTÜ Digirobolab müügitulu oli 14549 eurot (2022: 19190 eurot). Töötajad said aruandeaastal töötasusid summas 8659 eurot koos tööandja maksudega (2022: 11600 eurot).

Juhatus koosneb kahest liikmetest ning juhatuste liikmetele majandusaastal töötasusid ega muid tasusid ei makstud. Juhatuse hinnangul MTÜ

Digirobolab on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.