KATI PROJEKTID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

KATI PROJEKTID MTÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kati Projektid tegeles 2023. aastal kolme jätkuprojektiga ning pani aluse ühele uuele projektile. Jätkuprojektideks olid Wana Wõromaa

Wunkorkestri tugimine ja toetamine projektijuhtimise näol. Vuknorkestri tegevus on aidanud tuua rahvamuusika juurde mitmeid noori Võrumaal tegutsevaid muusikakoolide õpilasi ning on aidanud kaasa pärimusmuusika populariseerimisele noorte seas.

Teiseks jätkuprojektiks on 2019. aastal algatatud saunakombestikku kajastav fotonäitus koostöös OÜ-ga A. F. Agente. Fotonäitusele sai 2022.

aasta lõpus tellitud juurde uuendused (ilmastikukindlad välipaneelid ning osade kahjustunud fotode kordustrükk), samuti toetati projektide abil näituse eksponeetrimist erinevates Eestimaa paikades.

Kolmandaks jätkuprojektiks oli 2022. aasta novembris käivitunud koostöös MTÜ Loona Loomekeskusega Vastseliina kandi laste pärimus- ja loodusõppe päevad, mille eesmärgiks on kasvatada kohalikku tugevat laste kogukonda, jagada lastele ja noortele teadmisi pärimuskultuurist, teadlikust loodushoiust, ühistest väärtustest. Projekt kestis 2023. aasta aprillikuuni.

Uue algatusena sai 2022. aasta lõpus hoo sisse koostöös Eesti Folkloorinõukoguga projekt mardi- ja kadrikombestiku sissekannete koostamiseks nii Eesti Vaimse kultuuripärandi nimistusse kui ka taotluse esitamine UNESCO vaimse kultuuripärandi esindusnimekirja esitamiseks. Projekti põhitegevused olid 2023. aastal, esitatud sai sissekanne Eesti vaimse Kultuuripärandi nimistusse, tegemisel on rahvusvaheline sissekanne UNESCO esindusnimekirja.

Kokkuvõtteks väib öelda, et MTÜ tegevus on olnud järjepidev ning täitnud ühingu eesmärke, toetades ja edendades piirkondade pärimuskultuuri ja kultuurikorraldust. MTÜ on näidanud ennast tugeva partnerina, tehes koostööd mitmete piirkondlike ja üle-Eestiliste organisatsioonidega: Eesti

Folkloorinõukogu, Võru Vald, MTÜ Tsiidrehelü, MTÜ Loona Loomekeskus, MTÜ Eesti Folkloorinõukogu, MTÜ FUFF, Vastseliina rahvamaja,

Viljandi Linnagalerii, Karksi-Nuia ja Abja-Paluoja rahvamajad, Haljala rahvamaja, Eesti Rahvakultuuri Keskuse vaimse kultuuripärandi osakond, folklooriansambel Maatasa jt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.