EESTI TANTSUHUVIHARIDUSE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI TANTSUHUVIHARIDUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ETHLi liikmeskond on võrreldes eelmise aastaga jäänud samaks, liikmeid kokku 64 tantsuhuvikooli või -stuudiot. Lisaks toetajaliikmeid 31 eraisikut. Aasta jooksul on läbiviidud erinevaid tegevusi, mis toetasid liidu eesmärke ning lähtusid ETHLi arengustrateegiast 2020-2025, valdkonnaga seotud riikikest arengukavadest ning HTMi huvihariduse kvaliteedi arendamise programmist.

ETHLi fookuses 2022 aastal oli jätkuvalt (tantsu)huvihariduse kvaliteedi arendamine ning koostöö võrgustiku erinevate osapooltega. Jätkasime süsteemsete ETHLi strateegiliselt oluliste ja samas mitmete juba traditsiooniliste tegevustega, mis toetavad nii valdkonna kvaliteedile tähelepanu pööramist ja selle tähtsustamist tantsuhariduses kui ka kogukonna omavahelist koostööd: infovahetus; (cid:127) tantsuõpetajate täiendkoolitus- ja mentorprogrammid; (cid:127) tantsuhuvihariduse valdkondliku arengu teemalised töögrupid (sh kvaliteedi ekspertgrupp); (cid:127) esindamised üle-eestilistes aruteludes; (cid:127)

ETHLi mõttetalgud ja inspiratsioonipäevad; (cid:127) tantsuhuvihariduse aastapäeva gala ja Noorte Tantsu Foorum; (cid:127) koolituste korraldamise toetusprogramm tantsukoolidele; (cid:127)

Tervisemuuseumi programmi arendamine tantsukoolidele; (cid:127) kaasavad tantsuprogrammid noortele tantsijatele läbi Noorte Tantsu Ühingu; (cid:127) üle-eestilise tantsuhuvihariduse suursündmuse toetuse konkursi väljatöötamine ja konkursi (cid:127) läbiviimine jpm.

(cid:127)

Korraldasime erinevaid infopäevi ja koostööd Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liiduga, et toetada tantsuõpetajate teadlikkust erialase hariduse vajadusest ning tantsuspetsialisti kutsetunnistuse tähtsusest. Jätkus liikmeskonna töötajate aktiivne osalemine vastavatel täiendkoolitustel, infopäevadel ja kutse taotlemise protsessis.

Aasta jooksul suurendati liikmete ja laiema võrgustiku teadlikkust kvaliteetse tantsuhuvihariduse põhimõtetest ning tehti koostööd teiste organisatsioonidega huvihariduse valdkonna kvaliteedi kriteeriumite väljatöötamiseks. Mõningate KOV-de toetus- või tegevussüsteemides (nt. Tartu ja

Tallinn) on tänaseks arvestatud ka tantsuspetsialisti kutse või erialase kõrgharidusega õpetajate kompetentsi nõuet.

Toetasime läbi mitmete tegevuste tantsunoorte aktiivsema kaasamise soodustamist valdkondlike tegevuste planeerimisse ja elluviimisesse koostöös Noorte Tantsu Ühinguga.

Valdkonna esindamine ja poliitika kujundamine (tantsu)huvihariduse valdkonna teemade tõstatamine ja esindamine: huvihariduse õpetajate (cid:127) riikliku palgatoetuse vajadus, tantsuhuvikoolide ja -stuudiote toimetuleku probleemid, tantsuhuvihariduse kvaliteedi arendamine (kvaliteetse tantsuhuvihariduse põhimõtete teadvustamine, kvaliteedi kriteeriumite ja mõõdikute analüüs, eneseanalüüsi küsimustiku väljatöötamine) jm.; tantsuspetsialisti kutsesüsteemi teadvustamine ja arendamine; (cid:127) koostöö edendamine, kohtumiste korraldamine partnerorganisatsioonidega; (cid:127) tantsu kui liikumisharrastuse teadvustamine riigi tasandil ning liikumisaastaks ettevalmistamine; (cid:127) osalemine riikliku üldhariduse ja mitteformaalhariduse hariduse lõimingu arengu- ja (cid:127) pilootprogrammi väljatöötamises, et teha ettepanekuid riikliku süsteemi loomiseks ning analüüsida edasisi samme lõimumisvõimaluste toetamiseks tantsuvaldkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tantsuhuvihariduse kvaliteedi tõstmise toetusmeede

Tantsuhuvihariduse kvaliteedi tõstmise toetusmeede on algatus, mis on suunatud tantsuhuvihariduse ja -tegevuse õpetajate ning juhendajate professionaalse arengu
tantsuharidus.ee

Täiendkoolituse programm tantsuõpetajatele 2024

August-november 2024 tuleb taas täiendkoolituse programm tantsuõpetajatele.
The post Täiendkoolituse programm tantsuõpetajatele 2024 appeared first on Eesti Tan
tantsuharidus.ee

Tantsuanalüüsi töötuba

9.märtsil toimus tantsuanalüüsi töötuba, kus lepiti kokku põhimõtetes, mida ENTÜ noortežürii jälgib ja hindab Koolitantsu piirkondlikes voorudes.
The post Tants
tantsuharidus.ee

Koolitants 2024 ENTÜ noortežürii

Taaskord on tulemas festival KOOLITANTS ja noortežüriid oodatakse oma sõna sekka ütlema.
The post Koolitants 2024 ENTÜ noortežürii appeared first on Eesti Tants
tantsuharidus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.