ALTERNATIIV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

ALTERNATIIV MTÜ hetkeolukord

Juba 114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Alternatiiv on vaba aja veetmise, meelelahutuse ja kultuurilise või huvialadega seotud ühendus, kuhu kuuluvad füüsilisest isikust kogukonnaliikmeid, kelle eesmärk on arendada ja pakkuda võimalusi mitteformaalseks õppeks ning kultuurielamusteks.

Seisuga 31.12.2023 kuulus MTÜ Alternatiiv koosseisu 2 liiget. Mittetulundusühingu Alternatiiv tööd korraldab ja ühingut esindab 2-liikmeline juhatus. Töölepinguga töötavaid isikuid aastal 2023 ei olnud. Juhatuse liikmetele ei makstud töötasusid.

MTÜ Alternatiiv oli möödunud aasta jooksul aktiivselt seotud tegevustega, mis toetasid Järvamaa laulu- ja tantsupeo "Hingesugulane" korraldamist, mis toimus 28.mail 2023 Paides. Korraldusprotsessi raames korraldati näiteks tantsude õpetamise töötubasid, koordineeriti peo vabatahtlike ettevalmistust ning nende kohapealset tegevust peo õnnestumisesse panustamisel.

MTÜ Alternatiiv seab endale aastaks 2024 järgmised eesmärgid lähtuvalt 2023. aasta tegevustulemustest: 1) Täiendkoolituse vajaduste ja võimaluste täpsem kaardistamine ehk koostada täpne koolituskava järgnevateks aastateks (2024-2025), võttes arvesse kogukonna vajadusi ja organisatsiooni eesmärke; 2) Ekspertteadmiste jagamine erinevates valdkondades ehk korraldada töötubasid ja lühikoolitusi, keskendudes noorsootööle, kultuurile ja haridusele. Jagada teadmisi ja kogemusi vastavalt kogukonna vajadustele, mis on saadud kaardistuse tulemusena; 3) Koostööpartnerite kaasamine ja koostöö tugevdamine ehk aktiivselt kaardistada ja kaasata aasta jooksul võimalikke koostööpartnereid, et laiendada organisatsiooni võrgustikku ja ressursse.

Need ülesanded aitavad MTÜ-l jätkata oma tegevuseesmärkide täitmist ja organisatsiooni arendamist vastavalt kogukonna vajadustele ja organisatsiooni võimalustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.