JÕGEVA VALD, JÕGEVA ALEVIK, LINNUMETSA TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

JÕGEVA VALD, JÕGEVA ALEVIK, LINNUMETSA TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Linnumetsa 8 KÜ 2023. a aruanne.

Kõik arved on korteriomanike poolt tasutud, võlgnevusi ei ole. Korteriühistul võlgnevusi ei ole.

Korteriühistu osakapital on 2295,35 eurot. Kortermaja kindlustuskulu on 272,55 eurot aastas.

Korteriühistu pangaarvel oli 31.12.2023. a 8356 eurot.

Korterelamu kütteks kasutatud maagaasi eest tasuti 14845 eurot. Remondifondi tasusid korteriomanikud 3604 eurot. hooldustasu suurus oli 2773 eurot. Vee- ja kanalisatsiooni eest tasuti 3294 eurot. Katlamaja hoolduslepingu alusel tasuti OÜle Jõgeva Gaas 270 eurot.

Prügiveo maksumus oli 322 eurot, üldelektri maksumus 618 eurot. Hoone kindlustuse eest tasuti Swedbank PC Inscurance AS 349 eurot.

Kinnitatud majanduskava järgi on korteriühistu suurimateks kuluartikliteks maagaas, mida planeeritakse kasutada ligikaude 15000 m3 ja kommunaalkulud (ca 5000 eur). Korteriomanike kuludes oli oluliseks artikliks elektrienergia maksumus.

Kanalisatsiooni ja veevarustuse süsteemide seisund vajab hindamist, et koostada renoveerimise kava. Kortermaja otsmised küljed on vajalik soojustada hoone soojuspidavuse parandamiseks ja otsmiste korterite elanike ruumide sisese õhutemperatuudi tõstmiseks ja tervikuna soojusenergia kulude vähendamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.