TARTU LINN, J. HURDA TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

TARTU LINN, J. HURDA TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

TEGEVUSARUANNE

Vastavalt korteriomandi- ja korteriühistu seadusele loodi riigi poolt 01.01.2018.a. Tartu linn, J.

Hurda tn 7 korteriühistu (80473132). Korteriühistu kohta on avatud Tartu Maakohtu registriosakonna korteriühistu registrikaart ametiülesande korras KrtS § 66 lg 4 alusel. 17.09.2020 alates võib korteriühistut esindada tehingutes juhatuse liige.

Korteriühistu ülesandeks on Tartu linnas J .Hurda tn 7 asuva eramu ja selle juurde kuuluva maa üldine haldamine ning majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu juhatuses on üks juhatuse liige, kes korraldab korteriühistu tööd.

Hoone puhul on tegemist kahekorruselise elamuga, milles on 4 korterit. Ehituse suletud netopind on 411,7 m2, ehitise maht on 1502 m3. Kinnistu pindala kokku 1787 m2. Eluruumide pind kokku 254.8 m2.

Korteriühistu põhitegevuseks on igakuiselt korteriomanike poolt tarvitatud vee, prügiveo ja elektrienergia arveldamise vahendamine. Aruande aastal ostis korteriühistu elektrienergiat Enefit

AS-lt, vee- ja kanalisatsiooniteenust Tartu Veevärk AS-lt ning jäätmeveoteenust Eesti

Keskkonnateenused AS-lt. Hoone kindlustuslahendus on tellitud If P&C Insurance AS-lt.

Korteriühistu on nõuded tarnijatele korrektselt tähtajaliselt täitnud, võlgnevusi ei esine. Samuti ei ole korterielanikel ühistule võlgnevusi.

Põhiliseks 2023.a. tööks oli J. Hurda 7, Tartu linn maja keldri hoovipoolsete valguskastide ehitus ja hoovipoolse trepi remont.

Jooksvalt teostati oma jõududega hoone ja hoonet ümbritseva maa-ala korrashoidu (hooajalised tööd: lehtede koristus, lumetõrje jms.). Enne kütteperioodi algust teostati korterites korstnapühkija poolt kütteseadmete puhastamine ning küttesüsteemide seisukorra ja ohutuse hindamine.

2024.a. korteriühistu jätkab kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, hoone teenindamist/majandamist ning ühistu liikmete huvide esindamist. Uute töödena on planeeritud Hurda tn poolsete keldriakende valguskastide renoveerimine ja muud jooksvad tööd.

J. Hurda tn 7 korteriühistu juhatus 17.06.2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.