MULGI VALD, ABJA-PALUOJA LINN, PÄRNU MNT 45A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MULGI VALD, ABJA-PALUOJA LINN, PÄRNU MNT 45A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu majandustegevus algas juhatuse valimisega 23.08.2021 üldkoosolekul, kus kinnitati

Mulgi vald, Abja-Paluoja linn, Pärnu mnt 45a korteriühistu (80475295) asutamine. Korteriühistul on 8 liiget ja 8 korteriomandit, sh 1 juriidiline keha.

Korteriühistu põhiülesandeks on elamu ja selle juurde kuuluva territooriumi ühine majandamine ja liikmete huvide esindamine. Kommunaalarvetest vahendab elanikele korteriühistu üldelektrit.

Korteriühistu tööd korraldab üheliikmeline juhatus.

KÜ arvete laekumine aruandeaastal on toimunud valdavalt hästi, ühel korteril on pikaaegne võlgnevus, makstud pole mitte ühtegi arvet alates ühistu asutamisest. Ühistu koostas maksekäsu kiirmenetluse kohtus septembris 2022.a., 2023.aasta lõpul alustas kohtutäitur täitemenetlust.

Aruandeaasta lõpul oli tarnijatele tasumata detsembri 2023 arved, lisaks võlgnevus viivistega, detsembri arved esitati ning nende maksetähtaeg on jaanuaris 2024.

Tegemist on augustis 2021.a. asutatud korteriühistuga ning toimivusega tegeletakse aktiivselt.

Ühistul on hoolimata ühe korteriomandi võlgnevusest tekkinud rahalised varud ootamatuste ja tulevikku planeeritud tööde tarbeks, ühistu toimivus on kasvutrendis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.