TALLINN, J. KUNDERI TN 40 // K. A. HERMANNI TN 14 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TALLINN, J. KUNDERI TN 40 // K. A. HERMANNI TN 14 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tallinn, J. Kunderi tn 40 // K. A. Hermanni tn 14 korteriühistu 2023.a tegevusaruanne 2023.a-l jätkas ühistu kinnistul olevate elamute haldamist. Mõlema maja ühiseks suuremaks tööks oli kinnistusiseste kanalisatsioonitorude ja -kaevude uuendamine.

J. Kunderi 40 majas teostati 2023.a-l gaasikatla hooldust, tegeleti kanalisatsiooni tagasivoolu probleemiga ja maja välisuksele paigaldati purunenud luku asemele uus.

K. A. Hermanni 14 majas viimistleti pööninguluugi ja trepikoja akna ümbrused, uuendati maja Tartu mnt poolne kanalisatsioonipüstik ja veetoru.

2024.a-l jätkab ühistu J. Kunderi 40 ja K. A. Hermanni 14 elamute haldamist.

J. Kunderi 40 majas on vaja uuendada katust, keskküttetorustikku ning vahetada maja aknad ja peasissepääsu välisuks miljööalale sobilikuma vastu. Kuna need on üsna suuremahulised tööd, siis on tööd planeeritud ühele ajale ning tellitud selleks kõiki töid hõlmav projekt.

K. A. Hermanni 14 maja seadustamisega seotud tuleohutuse tõstmiseks vajalikud tegevused on ellu viidud ning loodetakse protsessiga edasi liikuda.

Lisaks eelnevale tuleb korteriühistul ette võtta majade elektripaigaldiste korrastamine. Olemas on ka üldkoosoleku põhimõtteline otsus videovalve paigaldamiseks, kuid hinnapakkumiste saamise järel ja ajakriitiliste remonditööde tõttu jäi see ootele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.