TAPA VALD, LEHTSE ALEVIK, KESKUSE VKT 2, KESKUSE VKT 2B KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TAPA VALD, LEHTSE ALEVIK, KESKUSE VKT 2, KESKUSE VKT 2B KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne majandusaasta 2023 aruande juurde

KÜ Lehtse, keskuse tn 2 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamise ja korteriühistu liikmete ühistu huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatusse on vastavalt üldkoosoleku otsusega 2 liikmeline

Korraldati üldkoosolek nr 3/2023, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused.

Koosolekutel arutati alljärgnevaid teemasid ja kinnitati vajalikud otsused majandustegevuse efektiivsemaks ja jätkusuutlikumaks jätkamiseks järgnevalt:

Üldkoosolek nr 3/2023

Majanduskava 2022-2023 (lisa 4) osas toimus põhjalik arutelu ja võeti vastu alljärgnevad otsused:

Halduskulud:

Haldustulud alates 01.08.2023 on 16,63€/korteriomandi kohta.

Remondifond: Toimus pikem arutelu ja oldi eriarvamustel selle määratavas suuruses. Juhatus selgitas milleks selle tõstmine vajalik ja miks see korteriomanikele kasulik on.

Olulisemad põhjused: Tagab võimalike avariide korral tekkinud kulude katmist ja korteriomanikud ei pea korraga suurt summat välja käima. Teiseks koguneb antud vahenditest omafinantseerimise osakaal, et tulevikus vähem laenu võtta. Peale arutelu tehti elanike poolt ettepanek remondifondi tulumäära tõsta 0,80€/m2 kohta.

Koosolek arutas korter 5 omaniku e-kirjaga saadetud ettepanekut koostada ühistule kodukord.

Üldkoosolek arutas antud dokumendi sisu üle ja mida see ühistu liikmetele juurde annaks? Kuna lisaväärtust see juurde ei too siis esialgu seda ühistule ei koostata.

Hoone paneelivuukide täitmiseks laekus koosoleku ajaks vaid üks pakkumine. Pakkumine tagab vaid suuremate pragude täitmise. Koosolek arutas tegeliku vajadust ja juhatus küsib uued hinnapakkumised, et tagada hoone lääne, ida ja lõuna suunale jäävate kõikide mõraste vuugivahede lahti freesimise ja tervikliku vuugitäitega täitmise. Juhatusel tellida tööd soodsamalt pakkujalt.

Juhatus selgitas KORTO tarkvara kasutusele võtmise eeliseid info vahetuseks ühistu liikmete ja juhatuse vahel. Kulu oleks ühistule 1€/kuus korteri kohta ja raamatupidajal on võimalus ühistu raamatupidamine viia samale platvormile (programmi). Peale arutelu otsustati KORTO tarkvara kasutusele võtta ja administraatori õigustega isikuks saab juhatuse liige Olivar Kits.

Raamatupidamise osa eest saab administraatori õigused ühistu raamatupidaja Sirle Matsiselt.

Elanike poolt välja toodud muud teemad ja hoone tuleviku renoveerimise arutelu: a. Jäätmekäitluskulud esitada elanikele minimaalselt iga kuue kuu tagant, kui võimalik siis kvartaalselt.

b. Ühistule soetatud BIO jäätmete konteiner müüakse edasi, kuna ühistul puudub vajadus eraldi

BIO jäätmete konteinerile.

c. Juhatusel korraldada katuse veepidavuse kontroll, kuna jätkuvalt on aegajalt veekahjustusi korterites.

d. Taastada pööningule püsiligiligipääs ja kinnitada redel selleks ettenähtud kohta. Tuleohutus nõuetest tulenev nõue ja Päästemeeskondadele väga vajalik, et see oleks seal tulekahju korral olemas.

Korteriühistu Lehtse, Keskuse 2

Juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.