MUST MÄGI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

MUST MÄGI MTÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Must Mägi (edaspidi MTÜ Must Mägi) on loodud Mustamäe linnaosa väärtuste ja elukeskkonna edendamiseks ja arendamiseks nii esteetiliselt kui sotsiaalselt. Peamiselt tegeletakse põhikirja järgselt õuealade (rohealade) aktiveerimisega, arvestades sealjuures Mustamäe elukeskkonna omanäolisusega. Lisaks õuealade aktiviseerimisele tegeleb MTÜ Must Mägi ka kogukondlikkuse, kodanikuvastutuse ja julguse arendamisega Mustamäe elanike seas.

MTÜ peamisteks tegevusteks on projektipõhiste ürituste või algatuste läbiviimine ja ellu kutsumine ning see läbi Mustamäe elanike omaalgatusele innustamine ja avalikku ruumi mustamäelaste kaasamine.

Ühingut juhib 4-liikmeline juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses ning juhib mittetulundusühingu tegevusi. Alates 2020. aasta alguses tabanud kogu maailma COVID pandeemiast on MTÜ Must Mägi pidanud oma projektid jätma ootele. Erinevad piirangud ei soosi ürituste korraldamist ja tänaseks ei ole juhtkond leidnud ka vajalikke toetusi uutele projektidele. Seetõttu on MTÜ tegevus seiskunud ja mõeldakse juhtkonna tasandil MTÜ sulgemisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.