EESTI CHEERLEADINGU LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI CHEERLEADINGU LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

TEGEVUSARUANNE 2022/23

Eesti Cheerleadingu Liidu (EstCU) tegevusaruanne 1.08.2022-31.07.2023.

Kinnitatud juhatuse koosolekul nr 21 (08.08.2023).

TEGEVUSED 2022

Liidu juhtimine 22. augustil toimus Eesti Cheerleadingu Liidu üldkoosolek.

Suvel alustati liidule uue raamatupidamise ja eelarve süsteemi loomisega, korrastati 2022 eelarve ja oktoobriks koostati 2023 eelarve ja aastaplaan, et valmistada ette taotlusi EOK alaliidu tegevustoetuse ja Kultuurkapitali aastaprojekti taotlemiseks.

28. oktoobril esitati EOK 2023 alaliidu tegevustoetus.

31. oktoobril uuendati ja esitati Spordiregistrile tegevusandmed.

10. novembril korraldati muusika õigustega seotud koolitus liikmetele. Koolitus toimus koostöös Eesti Esitajate Liidu, Eesti Autorite

Ühingu ja rahvusvahelise muusika õigustega tegeleva ettevõttega ClicknClear (koolitaja Chantal Epp).

20. novembril esitati taotlus Kultuurkapitali aastaprojektile 2023 “Eesti Cheerleadingu Liidu arendamise aastaprojekt 2023”.

Osaleti EOK igakuistel infotundidel.

Sügisperioodil tehti ettevalmistusi eesti meistrivõistluste korraldamiseks.

10.-11. detsembril korraldati Train The Trainers: Performance Cheer koolitus. ja väliseksperdi toomine Eestisse Erasmus+ õpirände projekti raames koostöös Spordikoolituse ja -Teabe Sihtasutusega.

19. detsembril esitati Train The Trainers: Performance Cheer koolituse aruanne Erasmus+ õpirände projekti raames.

Treenerikutse arendamine

Viidi läbi hindamiskomisjoni koosolekuid EKR 3 kutseeksamite korraldamiseks ja treenerikutse arendamiseks.

Jätkati 2022 EKR 3 treenerite tasemekoolituste kampaaniat nii performance cheer kui ka cheerleading suunal. Sõlmiti kokkulepped koolitajatega, tegeleti sotsiaalmeedia turundusega, koostati koolitusele leht sport.ee-s ning tegeleti osalejate otsimisega. Tutvustati treenerina tegutseda soovivatele isikutele treenerikutse vajalikkust, EKR 3 tasemekoolitusi ja kutsekvalifikatsioonisüsteemi alusdokumente (personaalsed vestlused, üldkoosolek, sotsiaalmeedia). Tehti valmis koolituse keskkond Moodle platvormil cheer.ee alamdomeenidel.

Kahel nädalavahetusel 24-25. septembril ja 8-9.oktoobril viidi läbi EKR 3 treenerite tasemekoolitused kahel suunal: performance cheer ja cheerleading.

4. novembril kuulutati välja EKR 3 kutse eksamite toimumine ja kutse taotlemine 2022/23.

Üleriigilise võistlussüsteemi hoidmine ja arendamine

Sügisel alustati Eesti meistrivõistluste ettevalmistustöödega ja loodi võistluste koduleht https://estonianopen.cheer.ee/ 10. detsembril toimusid Eesti IV meistrivõistlused cheerleading’us ja Estonian Cheer Open, mis esmakordselt korraldati European

Cheer League võistlussarja osana. Muuhulgas kvalifitseerusid antud võistluse raames tiimid Eestit esindama 2022 tiitlivõistlustel.

Kvalifitseerunutest kasutasid võimalust võistelda järgnevad tiimid:

ICU MM-võistlustel 2 tiimi:

TalTech Cheerleaders ja Rapla Tantsustuudio koondtiim senior freestyle pom duo (Ohaka ja Jakovleva, varu Sakala),

TalTech Cheerleaders senior cheer hiphop duo (Aedma ja Põldsam, varu Lainelo).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.