TEADLIK LAPSEVANEM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TEADLIK LAPSEVANEM MTÜ hetkeolukord

Juba 206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Teadlik Lapsevanem on loodud 12. septembril 2018.a.

Teadlik Lapsevanem MTÜ kõrgeimaks organiks on üldkoosolek. Ühingul seisuga 31.12.2022.a. on 170 liige, kaks juhatuseliiget ja raamatupidaja. Juhatuse liikmetel on iseseisev esindusõigus ühingu õigustoimingutes. Töölepingulisi töötajat ühingul ei olnud. Teadlik Lapsevanem MTÜ on heategev asutus, kuna kommertstegevus on suunatud organisatsiooni eesmärkide saavutamisele.

Tegevusest saadud tulu kulutatakse raskesse või kriisiolukorda sattunud perede toetamiseks; Eesti peredes eksisteerivate probleemide ühiskonnale teatavaks tegemisele, raskesse olukorda sattunud perede suhtes ühiskondliku tolerantsuse tõstmisele.

Aasta jooksul sõlmiti 5 käsunduslepinguid riigihange Tugiteenused perepõhise asendushoolduse pakkujatele raames teenuste osutamiseks.

Keskmine töötajate arv oli 5 ja nende töötasu oli 23 543 eurot.

Koostööpartnerid:

Sotsiaalministeerium, Sotsiaalkindlustusamet, Tervise Arengu Instituut, Kohalikud omavalitsused, Rahvusvaheline

Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra, organisatsioonid ja sihtasutused kelle tegevuse eesmärk on asendusperede süsteemi toetamine ja arendamine.

2022.aastal oli osutatud teenuseid: n Grupinõustamised asendusperedele (toimetulekuraskustega pered koos pereliikmetega) (5).

n Individuaal -ja grupinõustamised asendusperedele sõjapõgenikele Ukrainast (15).

n Individuaalnõustamised asendusperedele ja lapsendaja/hoolduspere/eestkostepere saada soovijatele (32).

n Individuaalnõustamised riskigruppide peredele (6 pered).

n Individuaalnõustamised riskikäitumisega noortega peredele (2 pered).

n Ümarlaudade korraldamine ja/või osalemine riigiasutuste ja/või kohalike omavalitsustega asendusperede toetamiseks (8).

n Grupiteraapiad lastele (4) n Kokkusaamiste korraldamine bioloogiliste sugulastega (8) n Bioloogilise vanema toetamine ja nõustamine (3) n Individuaalnõustamised peredele, kus on täiskasvanud lapsendatud ja/ või on endine lastekodulaps (7)

Teenusteks „Asendushoolduse kvaliteeti tõstmise“ raames olid grupinõustamine, psühholoogiline nõustamine, peretoe teenus ja mentorteenus.

Kõik teenused, mis osutab Teadlik Lapsevanem MTÜ on peredele tasuta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.