MEESTE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritu

MEESTE KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Meeste Koja põhikirjaliseks tegevuseks on Eesti meeste heaolu, tervise ja suhtluse eest seismine, käsitööoskuste hoidmine, Men’s

Shed põhimõtete propageerimine Eestis ja Men’s Shed kontseptsiooni alusel töökodade võrgustiku loomine Eestis.

Avatud puidutöökoda on igapäevaselt avatud. 2022 aasta lõpu seisuga oli liikmeid 173 inimest. Igal liikmel on võimalus saada juurdepääs ruumidesse. Iga huvitatud isik, kes ei soovi liikmeks astuda aga on huvitatud puutöökoja kasutamisest saab võtta ühendust liikmetega telefoni ja e posti kaudu ning saab tulla avatud töökoja ruume kasutama.

Ohutuse ja turvalisuse huvides oleme paigaldanud turvakaamerad ja sisse viinud ukse juurde logiraamatu, kuhu iga siseneja ja väljuja end kirja paneb. Tööohutuse tagamiseks oleme sisse viinud ohutusjuhendamise süsteemi, mille järgi peab iga avatud puidutöökojas tegutseja tutvuma tuleohutusjuhendiga, sisekorraeeskirjadega, ohutusjuhenditega nr 1-16 (iga masina kohta eraldi juhend) ja kinnitama seda oma allkirjaga.

Meeste Koja Tartu Kuuri avatud puutöökoja masinapark ja tööriistavalik on täienes akude, akutööriistade, järkamissae, pitskruvide ja laastuimuri süsteemiga. Projekti "Meeste Koja Tartu avatud puidutöökoja kogukonnateenuste arendamine II seadmed" rahastas

Tartumaa Omavalitsuste Liit rahastas Kohaliku omaalgatuse programm Investeeringud ja kogukonnateenuste arendamine meetme raames 3600 euroga. Meeste Koja liikmete annetusena kogutud omapanus oli 1655 eurot. Projekti taotluses oli omafinantseeringu suuruseks 400 eurot. Kuna toodete hinnad vahepeal muutusid ja me otsustasime mitte väiksema võimsusega saepuru imemis süsteemi osta, siis pidime maksma suuremat omafinantseeringut. Makita Oy Eesti filiaal annetas Meeste Kojale tööriista stendi, kuhu saime kinnitada akutööriistad jm tööriistad.

Mai kuus toimusid Tallinnas rohealal Sammu ja Sõjakooli tänavate nurgal talgud, mille käigus ehitati kogukonnaaia istutuskaste. Kõik huvilised olid oodatud osa võtma. Istutuskaste kasutavad kogukonna liikmed ja kasvatades seal endale sobilikke taimi. Talguid viisid läbi Meeste Koja vabatahtlikud. Istutuskastide ehitust toetas Tallinna linnavalitsus, Maastikuarhitektuuri Büroo OÜ ja Tisleripuit OÜ.

Meeste Koja liikmed valmistasid 20 kaubaalustele ja kaubaaluste kraedele kinnituvat istutuskasti.

Meeste Koja liikmed valmistasid Tartu loodusmaja 2.aprillil toimunud LinnaLinnu Laupäevaku LiLiLa tarvis linnumaja pesakastide materjali. Kokku valmistati ja lõigati mõõtu pesakasti detailid 200 linnu pesakasti ehitamiseks, mida kõik linnuhuvilised said Tartu loodusmajas traditsiooniks kujunenud kevadine lindude teemapäev, millest võtsid osa nii pered kui ka kõik eri vanuses linnuhuvilised.

Ehitame koos lindude pesakaste, uurime ja õpime erinevate lindude kohta, kes nendes pesakastides elama hakkavad ning naudime pargis linnulaulu.

Detsembris 2022 saime lõpetatud seminariruumi wc ehituse ja see sai ka vee- ja kanalisatsiooni toruga ühendatud. Veevarustus sai loodud ka seminariruumi köögile. Torutöid rahastas KOP seminariruumi köögi projektist

Novembris saime positiivse vastuse KÜSKi arenguhüppe programmist. 2022.a vooru esitati 84 taotlust ja vooru eelarvest sai arenguhüppe toetust kokku 21 ühingut, 11 piirkondlikku ja 10 üleriigiliselt/rahvusvaheliselt tegutsevat organisatsiooni. Meeste Koja, projekt „Meeste Koja Tartu Kuuri avatud puutöökoja kogukonnateenuste jätkusuutlik areng“, summas 24 586,60 eurot.

Tartu Linnavalitsus on toetanud Meeste Koda iga aastase tegevustoetusega.

Aruandeaasta tulem on arvestuslikult -13 895 eurot. See summa loodetakse tagasi saada 2023. aastal laekuvatest sihtotstarbelistest toetustest.

Renditud ruumide rendiks ja kommunaaltasudeks on kulunud 63 407 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.