LAHEMAA KALATURISM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

LAHEMAA KALATURISM MTÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Lahemaa Kalaturism on Eestis tegutsev kalastusturismi toetavate ja edendavate isikute vabatahtlik ühendus, mille asutamiskoosolek toimus 21.02.2019 ja mille põhieesmärkideks on: - - kalastusturismi huvide eest seismine ühiskondlikul ja riiklikul tasandil - kalastusturismi sektori edendamine ja koostöö teiste ettevõtetega kalandusturismi valdkonnas - kalavarude kaitse ning kestvalt hea seisundi tagamine - keskkonnaalase teadlikkuse tõstmine, jätkusuutliku kalastuse propageerimine.

Seltsi teisel tegevusaastal oleme tegelenud järgmiste esiletoomist väärivate tegevustega: - Lahekala kodulehe haldamisega www.lahekala.ee - Koostöös Keskkonnainvesteeringute Keskusega algas oktoobris 2020 kalagiidide koolitusprogramm. Programmi eesmärk oli koolitada jätkusuutliku kalastamist endendavaid kalagiide ja anda neile baasteadmised klienditeenindusest, ettevõtluse alustest, turundusest ning kalavarude seisundist ja kalakaitses osalemine. Koolitusprogramm lõpes 2021 juuni.

- Lisaks toimusid Haapsalus lastele suunatud jätkusuutliku kalastamise laagrid.

Osales kokku 42 last. Lapsed said baasteadmised kalapüügist, kalade vabastamisest ja käsitlemisest ning mereohutusest. Püügipäevadel praktiseerisit spinningupüüki.

- 2023 aastal esitasime taotluse uue kalastuslaagri korraldamiseks, mis kahjuks ei saanud rahastust.

Seltsi liikmete arv seisuga 31.12.2023 oli 5 inimest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.