PARIM PAIK SUURPEAL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PARIM PAIK SUURPEAL MTÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Parim Paik Suurpeal asutati 4. jaanuaril 2019 üldkoosolekuga, äriregistrisse sai MTÜ 10.märtsil 2019. Sünnipäeva tähistame 10.märtsil.

MTÜ Parim Paik Suurpeal eesmärgiks on: Suurpea küla tuleviku kujundamisel, edendada koostööd seltside, ühenduste, firmade ja elanike vahel, innovaatiliste ja infotehnoloogiliste lahenduste otsimine ja ellurakendamine piirkonna kultuuri arengu ja ajalooliste traditsioonide säiltamise toetamiseks. Suurpea külas on kohalikke elanikke 118 kuid suveperioodil elanike arv kasvab pea poole võrra. MTÜ Parim Paik Suurpeal eesmärgiks on kaasata oma tegevustesse nii kohalikke kui ka neid kes viibivad seal ainult suvekuudel. Igal aastal on meie eesmärgiks korraldada ka üle-eestilsi hekorratalguid ja erinevaid üritusi, et Suurpea küla saaks veelgi kaunimaks ning kuhu on kõigil alati hea tulla siinset kaunist loodust nautima. MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2- liimeline ning juhatuse liikmetele 2023 aastal tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.