PARTNER UP ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

PARTNER UP ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Partner Up Estonia on vabatahtlikkusel põhinev organisatsioon, mille põhitegevuseks ja eesmärgiks on korraldada rahvusvahelisi noortele suunatud projekte ja propageerida vabatahtliku tööd rahvusvahelisel ja kohalikul tasandil. Partner Up Estonia alustas oma tegevusega 2019.

aasta kevadel ning sama aasta sügisel toimus esimene noortevahetus programmi Erasmus+ raames, mis tõi kokku 21 noort Eestist, Ungarist,

Hispaaniast ja Itaaliast vanuses 18-30. Jaanuaris 2020 toimus teine noortevahetus Erasmus+ raames, tuues kokku 26 noort Eestist,

Hispaaniast, Itaaliast, Kreekast ja Leedust.

Aastal 2021 toimus kolmas noortevahetus "Don't Eat Your Emotions", tuues kokku 26 noort Eestist, Itaaliast, Portugalist, Lätist ja Slovakkiast.

Noortevahetus pälvis ka silmapaistvaima rahvusvahelise noorteprojekti tunnustuse Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri poolt.

Aastal 2022 toimus neljas noortevahetus "The Communication Project" tuues kokku 21 noort Eestist, Itaaliast, Poolast ja Hispaaniast ning viies noortevahetus "YOUth for Sustainability" 24 noorega Eestist, Slovakkiast, Põhja Makedooniast, Saksamaalt ja Horvaatiast. Samuti toimusid 2022 suvel esmakordselt Partner Up Estonia suvepäevad tuues kokku noored, kes on läbi Partner Up Estonia projektides käinud ja soovivad meie tegevustes edaspidigi osaleda.

Aastal 2023 toimus kuues noortevahetus "There's More Than Grass 2.0" mis oli jätkuprojekt kõige esimesele noortevahetusele, tuues kokku 22 noort Eestist, Hollandist, Portugalist ja Poolast.

Aastal 2023 tegeles Partner Up Estonia veel järgmise aasta projektide ettevalmistusega koostöös rahvusvaheliste partneritega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.