VILJANDIMAA ABIPOLITSEINIKUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VILJANDIMAA ABIPOLITSEINIKUD MTÜ hetkeolukord

Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Viljandimaa Abipolitseinikud alustas tegevust 2019 aasta mai kuus. MTÜ loodi aktiivgrupi algatusel ja tegevuse eesmärgiks on abipolitseinike kaasa haaramine ühistegevustesse ja läbi MTÜ nende motiveerimine. MTÜ registreerimist alustasime koostöös Viljandi

Politseijaoskonnaga ja samuti ka Viljandimaa Omavalitsusliiduga. 2020 liitus koostööpartnerite nimistusse ka Põhja-sakala Vallavalitsus.

Politseijaoskonna juhtkond on olnud MTÜ loomise algusest toeks ja abiks. 2022 aasta suvel osutasime abi mitmetele traditsioonilistele

Viljandimaa spordiüritusele, kus reguleerisime liiklust ja tagasime avaliku korra. Koostöös Viljandi Omavalitsusliidu ja Viljandi Linnavalitsusega jätkus koostööprojekt VÕMM (Viljandi Õhtune Maastikumäng). Tegemist on ühistegevusega, kus võistkonnad lahendavad erinevaid ülesandeid mida annavad ja viivad läbi erinevad ametiasutused. 2022 osalesid näiteks Keskkonnaamet, Päästeamet, Politseijaoskond, Punane rist jne.

Lisaks projektidele on abipolitseinikud aktiivsed patrullides. 2022 osalesime aktiivselt ennetustöö patrullides. Käisime koolides läbi viimas jalgratta ohutusnõuetele vastavuse kontrolle ja nõustamisi. Meie kaasabil teostatakse nii tavapatrulle, kui osaleme ka erimeetmetel. Selleks, et politseiametnikul oleks abi meie tegevusest on vaja tegeleda AP-de väljaõppega. Oleme kutsunud meie õppepäevadele lektoreid PPA teistest prefektuuridest ja koolitanud end nii relva käsitlemise kui teoreetilise poolega.

Oleme läbi viinud koolitusi TORK-i raames erinevate instruktorite abiga. (Tegevus Ohtliku Rünnaku Korral) 2023 esimesel poolel viidi läbi kampaania abipolitseinike värbamiseks. Selleks osalesime oma infolauaga erinevatel avalikel üritustel. Aasta teisel poolel oli meeskonnatöö koolitus.

2024 a. jätkatakse samade tegevustega, mida tehti 2023 aasta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.