ANNLIZAN NOORTE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

ANNLIZAN NOORTE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Annlizan Noorte Klubi (edaspidi AN Klubi) loodi 25.juunil 2019.aastal ja on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mis teostab laste- ja noorsootööd Eestis ning koondab noori üle Eesti. AN Klubi ingliskeelne nimetus on Youth Club of Annlizan.

AN Klubi tegevuse eesmärgiks on laste- ja noorsootöö teostamine Eestis ning noorte aktiviseerimine, nende omaalgatuslikkuse suurendamine.

Eesmärkide täitmiseks AN Klubi: (cid:127) esindab oma liikmete huve ja koordineerib liikmetega koostööd; (cid:127) teeb ettepanekuid kohaliku ja maakonnalist tähtsust omavate laste- ja noorsootööalaste küsimuste osas kohalikele omavalitsustele ning aitab sellega kaasa noorte elu paranemisele maakondades; (cid:127) arendab koostööd teiste (laste- ja noorte)ühingute, firmade ja üksikisikutega nii Eestis kui ka välismaal; (cid:127) loob vastavalt võimalustele soodustingimusi AN Klubi liikmetele AN Klubi vara kasutamisel; (cid:127) korraldab AN Klubi liikmete täiendkoolitust; (cid:127) korraldab tegevusi, üritusi, seminare, laagreid jmt. noorte omaalgatuslikkuse ja konkurentsivõime suurendamise eesmärgil; (cid:127) võtab vastu rahalisi ja varalisi toetusi ja annetusi ning teostab varaga tehinguid AN Klubi eesmärkide saavutamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.