PÄIKESEKUNST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

PÄIKESEKUNST MTÜ hetkeolukord

Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Päikesekunst põhitegevuseks on eurütmia kui liikumiskunsti tutvustamine ning sellealaste kursuste ja koolituste korraldamine.

2021.a. alustas tegevust Eesti eurütmiakoolitus TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia täiendõppekoolituse vormis, mis kestab 5,5 aastat. Koolituse sisulist tööd ja õppetöö läbiviimist organiseerib Mittetulundusühing Päikesekunst oma liikmest õpetaja kaudu. 2023. aastal jätkas õpet 12 õppurit.

Aasta lõpuks oli õpilaste arvuks 9 õpilast.

Koolituse raames on toimunud aasta jooksul neli pikemat õppekursust, kuni 12 päevase kestusega, vastavalt jaanuaris, aprillis, augustis ja oktoobris.

Rühm jätkas tööd alstatud muinasjutuga "12 kuud".

Muusikaeurütmias olid fookuses intervalližestid ja töö kolme erineva muusikapalaga. Maikuus anti kokku neli kontserti Eesti erinevate waldorfkoolide kesk- ja ülaastme õpilastele - kontsert õpituba "intervallide maailm - suhted, liikumised, arengud sinus endas".

Septembrikuus 18-20 andsime neli kontserti muinasjutuga "12 kuud" lasteaia lastele ja noorema astme kooliõpilastele.

Novembrikuus toimus avatud üritusena loeng-eurütmiline demonstratsioon teemal "Sodiaak meis endis ja meie ümber".

MTÜ Päikesekunst toetas 2023.aastal omavahenditest Eesti eurütmiakooli õpilasi, aidates tasuda neil koolitusega seotud kulusid, eelkõige õppemaksu ja transpordiga seotud kulusid. Korraldas esinemisteks vajalike ruumide rentimist Viljandi linnas, kui kohalik mittetuluindusühing ("Sakala" keskuse ruumid). Omandas eurütmia õppe läbiviimiseks ja juhendamiseks vajalikke õppematerjale, noote, luuletusi ja muud kirjandust ning samuti eurütmia kostüümide valmistamiseks vajalikke materjale.

Mittetulundusühing toetas 2023.aastal õpetaja Virgi Ojap`i täiendõpet ja osalemist Berliinis toimuval jätkukoolitusel Barbara Mrazi juhendamisel ja Dornachis toimuvatel eurütmia koolituste vastutavate juhendajate õppepäevadel juunis 2023.a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.