VALKLA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VALKLA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Valkla Külaseltsi asutasid 12 Valkla külaelanikku 8. septembril, 2019. aastal.

Külaseltsi põhiliseks tegevusalaks on Valkla küla arengule kaasaaitamine, seltsielu edendamine, looduse ja kultuuripärandi säilitamine; sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise taristu arendamine ning saavutatu hoidmine; piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine, elukeskkonna parandamine ning seeläbi külaelanikele elamiseks paremate tingimuste loomine.

Aruandeaasta lõpu seisuga on külaseltsil 18 liiget.

Külaplatsi hooldamiseks soetatud tehnikat kasutavad vabatahtlikud külaplatsi ja Valkla kivi ümbruse hooldamiseks.

KOP programmi toetusel valmistasime ning paigaldasime Kuusalu traditsioonilistes värvides teadetetahvlid Valkla küla vanas osas peatänava äärde ja Valkla mõisa juurde.

2024. aasta eesmärgiks on uute liikmete kaasamine ning vabatahtliku ühistegevuse laiendamine.

Lisaks saame nüüd alustada külaplatsil asuva ajaloolise pritsikuuri korrastamisega, kuna Valkla Külaseltsile on antud 25 aastaks tasuta kasutamiseks Külaplatsi kinnistu, millel pritsikuur asub. Samuti saame jätkata aktiivselt küla elukeskkonda ja arengut mõjutavates protsessides osalemist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.