NAHA KÜLA TAASKASUTUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

NAHA KÜLA TAASKASUTUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Naha küla Taaskasutuskeskus (edaspidi Ühing) on vabatahtlik, omaalgatuse põhimõttel loodud, iseseisev ja kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, isemajandamise ja -finantseerimise põhimõttel.

Ühing on asutatud 30.12.2019.

Asutajaliikmeid on 2.

Ühingu põhikirjalisteks eesmärkideks on keskkonnateadlikkuse tõstmine ja säästliku tarbimise populariseerimine, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: (cid:127) taaskasutatavate asjade korrastamine ja väärindamine; (cid:127) taaskasutatavate asjade müümine ja müügist saadud tulude suunamine keskuse arendamiseks ning ühingu eesmärkide saavutamiseks; (cid:127) teiste heategevusorganisatsioonidega koostöö tegemine ja nende toetamine; (cid:127) õpitubade, koolituste ja infopäevade korraldamine.

TEGEVUSE KOKKUVÕTE 2023. majandusaastal toimus kasutatud asjade (mööbel ja riided) korrastamine ja vahendamine, sh annetustena. Märtsis 2023 oli nahast rahakoti valmistamis õppepäev mille käigus anti võimalus vanadest nahkriietest rahakott valmistada. Koostöö erinevate MTÜ-dega.

TULUD, KULUD, TULEM 2023. aasta tulud olid 6 143,02 eurot. Tulude teenimiseks tehti kulutusi summas 3 667,64 eurot. Tulem majandustegevusest oli 2 475,38 eurot.

PERSONAL

Ühingut juhatab 1-liikmeline juhtatus, kes 2023. aastal töötas vabatahtlikuna ja töötasu ei makstud.

EESMÄRGID JÄRGNEVAKS MAJANDUSAASTAKS

Jätkatakse keskkonnateadlikkuse tõstmise ja säästliku tarbimise populariseerimisega, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: (cid:127) taaskasutatavate asjade korrastamine ja väärindamine, (cid:127) taaskasutatavate asjade müümine ja müügist saadud tulude suunamine keskuse arendamiseks ning ühingu eesmärkide saavutamiseks, (cid:127) teiste heategevusorganisatsioonidega koostöö tegemine ja nende toetamine, (cid:127) õpitubade, koolituste ja infopäevade korraldamine.

Siret Uibo juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.