SUPPORTNET MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SUPPORTNET MTÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ SupportNet loodi kodanikuühiskonna, kodanikuaktiivsuse ja sõltumatu ajakirjanduse toetamiseks venekeelsele publikule. Erilist tähelepanu pööratakse Venemaale ja teistele riikidele, kus aktivism kogeb tõsist survet autoritaarsete või diktaatorrežiimide poolt. Selle tõhustamiseks on

MTÜ SupportNet teinud koostööd vaba ühiskonna väärtustele ja inimõigustele pühendunud Eesti ja rahvusvaheliste sihtasutustega.

2023. aastal jätkas MTÜ SupportNet kodanikualgatuste toetamist, eriti neid, mis on seotud Ukraina abistamise ja võidu nimel tegutsemisega.

Selle tõhustamiseks tegi MTÜ SupportNet koostööd vaba ühiskonna väärtustele ja inimõigustele pühendunud Eesti ja rahvusvaheliste organisatsioonidega. Meie organisatsioon jagas üle 30 väiketoetuse algatustele, mis pakkusid erinevat laadi abi Ukrainale, võitlesid Kremli propaganda vastu või kaitsesid kodanikuõigusi, eriti autoritaarsete režiimidega riikides.

Meie infoprojektid käsitlesid Venemaa jätkuva agressiooni ja sellele vastupanu teemasid. Erilist tähelepanu pöörati venekeelsete aktivistide algatustele erinevatest riikidest, kes toetasid Ukrainat. Tõime esile mitmeid olulisi algatusi, näiteks rahvusvahelise arstide meeskonna tegevusi, kes aitasid päästa maamiinide poolt kannatada saanud ukrainlaste jäsemeid. Selliseid algatusi on vaja esile tuua eeskujudena paljudele kodanikualgatuste aktivistidele erinevatest riikidest. See aitas meil ka meie lugejatelt täiendavaid vahendeid koguda, et algatusi toetada.

Meie internetiprojektid olid suunatud ka Kremli propaganda vastu võitlemisele ja tõe rääkimisele Ukraina sõjast, eriti Venemaa inimestele.

Vaatamata Venemaa võimude katsetele meie sisu blokeerida, oli meie igakuine auditoorium 10-30 miljonit kontot, neist vähemalt pooled

Venemaalt.

Järgmisel aastal plaanime jätkata ja laiendada olemasolevaid programme ning hankida rohkem vahendeid oluliste algatuste toetamiseks.

Mikhail Matveev

Juhatuse liige 17.06.2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.