ARGUMENT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 97 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

ARGUMENT MTÜ hetkeolukord

Juba 97 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Argument MTÜ on 2023. aastal põhiliselt koondanud oma tegevused Töötukassa poolt pakutavate rehabilitatsiooniteenuste ja eraldi nõustamisteenuste sh psühholoogiline, sõltuvus- ja kogemusnõustamise pakkumisele. Jätkame tööalase rehabilitatsiooniteenuse osutamist elanikele üle Eesti, keskused asuvad Kohtla-Järvel, Endla 4, Tallinnas Lasnamäe LO Pae 19/1, Maardus ning Kärdlas.

Pöörame suurt tähelepanu nõustamisteenuste kvaliteedile, sh kogemusnõustamine, võlanõustamine, psühholoogiline nõustamine.

Organisatsioon koolitab ja korraldab oma personalile supervisioone, kovisioone, teeb koostööd erinevate organisatsioonidega: Eesti Töötukassa,

Sotsiaalkindlustusamet, MTÜ Tugikeskus POWER, MTÜ Tugi-ja Koolituskeskus Usaldus (jagab spetsialiste ja rahalisi vahendeid personalikulude tasumisel) Tallinna Linnavalitsus, Lasnamäe Linnaosavalitsus, Kohtla-Järve Linnavalitsus, Irida MTÜ, MTÜ Parem Õppimine,

MTÜ Stavros, MTÜ Illrika, Ro-Clinic, Kohtla-Järve Täiskasvanute Gümnaasium ja teised.

Argument MTÜ jätkas korralisi töid ja arendas uusi sotsiaalseid teenuseid. Koostas Archimedes projekti ning koos partneritega osales Erasmus+ välislähetuste projektis. Sisustas ja renoveeris oma tööruume, investeeris tehnilistesse töövahenditesse ja Tallinna (Pae 19/1) ja Kohtla-Järve keskustes (Endla 4).

2024.aastal planeerib Argument MTÜ jätkata uute teenuste arendusega, Töötukassa rehabilitatsiooni teenuste ja uute piirkondade arendamisega töötutele Tallinnas, Kohtla-Järvel jt teistes Eesti omavalitsustes (Maardu, Kärdla jt). Osaleb riiklikes pakkumustes (riigihange.ee) ja sobivates programmides, arendab koostööd MTÜ-dega ja leiab võimalusi koostööks uute ja praeguste partneritega nii Eestis, kui väljaspool.

Planeerime jätkata koostööd kõikide partneritega ja sõlmime uusi koostöö kokkuleppeid. Jätkame erivajadustega inimestele toimetulekukoolituste korraldamisega ja oleme kaasatud erinevate projektide töös, tegeleme aktiivselt nende läbi viimisega. Sõlmime sidemeid, jätkame koostööd rahvusvaheliste partneritega, Küprosel, Hispaanias, Lätis, Leedus, Euroopa Liidu riikide esindajatega, eesmärgina koostada rahvusvahelisi projekte, mis on suunatud töötuse vähendamisele, erivajadustega noorte toimetuleku parandamisele, kodanike aktiivsuse kasvule, ettevõtlusele, soolisele võrdõiguslikkusele, täiskasvanute elukestvale õppele, erivajadustega inimeste elukestva- ja kutseõppe metoodikate arendamisele, vabatahtlikke tegevuste arendamisele, koostööle kolmanda sektori esindajatega jms.

Jätkame olemasolevate ja uute teenuste arendamist ning sellesse investeerimist, arendame ühingu turundust. Värbame uusi spetsialiste, koolitame jätkuvalt personali ja parendame teenuse kvaliteeti. Tellime ja teeme oma jõududega renoveerimistööd keskuste ruumides.

Arendame oma kodulehte, korraldame ja tellime teenuseid tutvustavat turundust.

Marika Juuse juhatus liige

ARGUMENT MTÜ www.argu.ee

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.