KASEMETSA KÜLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KASEMETSA KÜLA MTÜ hetkeolukord

Juba 371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Perioodil jaanuar 2023-detsember 2023 toimus 4 ametlikku juhatuse koosolekut. Lisaks suheldi juhatuse liikmete vahel operatiivsetes küsimustes selleks otstarbeks kasutatavas sotsiaalmeedia vestlusaknas. Külaseltsiga liitus 4 täiendavat liiget ja lahkus üks. Kalendriaasta lõpus oli külaseltsi liikmete koguarv 21 inimest. Perioodi jooksul toimusid alljärgnevad suuremad tegevused ja kohtumised.

Juhatus kohtus 4 korda (10.01.2023, 09.03.2023, 06.04.2023 ja 14.07.2023), millele lisandus kümneid infovahetusi ühises vestlusaknas.

Jaanuar 2023. Taotluste koostamine ja esitamine Saku valla tegevustoetuse saamiseks ja MTT fondi projektikonkursile: tegevustoetuse taotlemine külaseltsile summas 3000.-; (cid:127) projektitoetuse taotlemine eesmärgiga kaasajastada ja täiendada Kasemetsa küla mänguväljakut (cid:127) (korvpalliväljaku konstruktsiooni ja laua uuendamine, laste atraktsioonidele uute liuväljade paigaldamine, välitreening elementide soetamine ja paigaldamine jm). Projekti kogusumma 2507 eurot (sellest omafinantseering 251.-, valla finantseering 2256.- ; projektitoetus Põhjavee keskkonnaseisundi ja terviseohu hindamiseks Kasemetsa külas.

(cid:127)

Täpsemalt Kasemetsa küla Kiipsu tee, Vesiroosi tee, Remmelga tee piirkonnas. Projekti kogusumma 2208 (sellest omafinantseering 221.-, valla finantseering 1987.-).

Kolmest esitatud taotlusest said kaks (tegevustoetus ja Kasemetsa mänguväljaku arendamine) vallalt ka positiivse vastuse. Tegelesime perioodil veebruar-august 2023 kavandatud tegevuste ettevalmistamise ja läbiviimisega.

Veebruar 2023. 23. veebruaril anti Eesti Vabariigi 105. sünnipäevale pühendatud kontsert-aktuse raames Kasemetsa külaseltsile Aasta Tegu kategoorias üle rahvahääletuse tulemusena saavutatud 3.

koha tänukiri Saku valla külade päeva traditsiooni taaselustamise ja korraldamise eest 2022. aastal.

See oli innustav tunnustus Saku valla inimeste poolt. Ühtlasi märk sellest, et ühtehoidmine ja koos tegutsemine läheb inimestele korda.

Aprill 2023. Paigaldasime Kasemetsa raudteepeatuses asuva Jaama Grilli seinale infotahvli.

Paigaldamisel osales 5 inimest. Paigaldatud infotahvel on regulaarses kasutuses. Sel on reklaamitud nii Kasemetsa küla kui Saku valla ja Saku Valla Kultuurikeskuse sündmusi. Ühtlasi tegime aprilli lõpus ettevalmistusi mais toimuva Kasemetsa küla talgupäeva korraldamiseks (suhtlemine valla, erinevate teenuse pakkujatega, tegevuste koordineerimine ja inimeste koondamine).

Mai 2023. Aktiivne kuu, mil toimus lausa kaks Kasemetsa külaseltsi poolt korraldatud sündmust.

13. mail 2023 toimus külaseltsi eestvedamisel “Teeme ära” talgunädala raames ka Kasemetsa küla talgupäev. Puhastasime võsast Väikemetsa tee ja Kiipsu tee kraave, korrastasime ja uuendasime

Kasemetsa küla mänguväljaku, koristasime tee äärtesse ja metsa visatud prügi.

Kokku kogunes 9 järelkäru täit oksi ja 1 järelhaagise täis erinevat olmeprügi. Lisaks ka rehve, klaasi, metalli jm, mida inimesed on paraku täiesti arusaamatul kombel maha visanud.

Täname Saku Vallavalitsust prügikottide, kinnaste ja jäätmete konteineri tagamise eest. Kasemetsa küla mänguväljaku uuendamist saime teha tänu Saku valla MTT fondi toele. Talguliste tänu läheb ka AB Cateringile, kes valmistas meile ülimaitsva talgusupi ja paigaldas pärast talgupäeva mänguväljakule mõnusaks koosolemiseks lauad ning telgi.

27. mail toimus Kasemetsa küla hoovimüügi päev. Esimene Kasemetsa küla hoovimüügi päev korraldati 2021. aastal. Tänavusel hoovimüügipäeval avas oma hoovi erinevate asjade müügiks ja taaskasutamise edendamiseks 6 Kasemetsa küla pere. Ostjaid ja uudistajaid käis päeva jooksul läbi ca 60.

Juuni 2023. 17. juunil 2023 toimus Kasemetsa Volley Cup 2023. Kasemetsa küla eestvedamisel kolmandat aastat järjest toimuv külade vaheline rannavolle võistlus läks taaskord igati korda.

Võistlus toimus Staadioni tänaval, Saku jõujaama kõrval asuvatel võrkpalli väljakutel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.