DRAMMA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

DRAMMA MTÜ hetkeolukord

Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Dramma peamised eesmärgid vastavalt põhikirjale: 1. Laste, noorte ja perede nõustamine vaimse tervise valdkonnas; 2.

Koolituste korraldamine lastele, noortele, peredele, spetsialistidele; 3. Laste ja perede aktiivsuse ja heaolutunde suurendamine kogukonnas; 4.

Vaimse tervise edendamine ja populariseerimine ühiskonnas.

Aastal 2022 on olnud fookuses koostöövõrgustike laiendamine ning vaimse tervise toetamine läbi muusikalise tegevuse. Uus on koostöö koolieelsete lasteasutustega. Läbi on viidud mängulist ja kogemuslikku õppimist toetavaid tegevusi laste ja noortega; mängude õhtuid peredega, mängude töötubasid nõustajatele, kohtumisi lapsevanematega, et toetada suhete loomist lastega draamameetodite abil, lasteaias laste sotsiaalsete ja emotsionaalsete oskuste õpe, välja töötatud uus kursus lasteaia laste sotsiaalsete ja emotsionaalsete oskuste toetamiseks. On viidud läbi kohtumisi Lõuna-Eestis tegutsemisvõimaluste leidmiseks ja teavitamiseks. Ettevalmistatud noorte ja perelaagrit.

Ühingul on 2 asutajaliiget, mitte ühtegi juriidilist liiget ning kolm juhatuse liiget. Ühingut juhib juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses.

Juhatus 2022.aastal töötasu ei saanud, töö toimus vabatahtlikkuse põhimõttel. 2023.aastal jätkatakse põhikirjaliste eesmärkide elluviimisega.

Oluline on heaolu toetamine vaimse tervise loomiseks ja hoidmiseks. Jätkatakse mänguliste õhtutega peredele, kursustega lastele ja noortele, täiskasvanute toetamisega koostööks laste ja noortega mängulisel viisil, muusikaliste tegevustega ja teavitustega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.