MATKAKLUBI MATKATA ON MÕNUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MATKAKLUBI MATKATA ON MÕNUS MTÜ hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINFO.

MTÜ Matkaklubi Matkata on Mõnus on asutatud 26.05.2021.aastal eesmärgiga olla giidiks nii matkaradadel kui jõel, osutada matkateenust metsas, rabas ja soos ning sooritada erinevaid reise ka jõel- kajakimatkad jne.

Lisaks eelkirjeldatud tegevustele teeb MTÜ lastelaagreid ja koolitusi, veeohutust ning kalastuslaagreid. Tutvustame pärandkultuurmaastike ning teeme reise väikesaartele. Talvisteks tegemisteks on uisuväljakute ja uisuradade projekteerimine.

MTÜ on ka partneriks omavalitsustele veeohutuse propageerimisel.

ÄRITEGEVUSE ÜLEVAADE.

Aastal 2022 osutas MTÜ Matkaklubi Matkata on Mõnus teenust Pärnumaal.

Teenust osutati 3780 euro suuruses summas.

MUUD VALDKONNAD.

Töötajad ja juhtkond.

MTÜ Matkaklubi Matkata on Mõnus töölepingulisi töötajaid ei ole.

MTÜ Matkaklubi Matkata on Mõnus juhatusse kuulub 2 füüsilist isikut, kelledele tasusid aastal 2022 välja makstud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.