KÜLGKORVIDE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KÜLGKORVIDE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Külgkorvide Selts on asutatud 4. juuli 2021. Üingu eesmärgid on: ühendada külgkorviga mootorrattureid, liita inimesed, kes on pühendunud erinevatele mootorratastele ja kõigele sellega seonduvale.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: (cid:127) korraldab üritusi, koolitusi- ja seminare (cid:127) valmistab ette, toodab ja levitab Seltsi eesmärke toetavaid ning ühingu tegevust tutvustavaid trükiseid, audiovisuaalseid materjale jms.

(cid:127) teeb koostööd Eesti ja teiste riikide motohuvilistega (ühingutega) (cid:127) arendab koostööd üksikisikute, kohaliku omavalitsuse ja teiste organisatsioonidega (cid:127) koostab ja teostab ühingu arengu projekte (cid:127) kogub toetusi, annetusi ja sponsorlust (cid:127) korraldab oma tegevuse tutvustamiseks turundus- ja reklaamikampaaniaid (cid:127) tegeleb oma eesmärkidele vastavalt ning seadusega lubatud piires muu majandustegevusega 20. augustil 2023 korraldas MTÜ Külgkorvide Selts Järvamaal juba kuuendat korda traditsiooniks kujunenud üritust nimega „EW105 ehk 105 külgkorvi“. Sündmus, mis on toimunud igal aastal 20. augustil alates 2018. aastast, on seni korraldatud vabatahtlikus korras aktiivsete inimeste poolt.

2023. aastal kogunes üritusele ligi 100 külgkorvidega mootorratast ja 2024. aastal toimub järjekorras juba seitsmes üritus nimega „EW106 ehk 106 külgkorvi“.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.