KULLAMAA KESKKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KULLAMAA KESKKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kullamaa Keskkool asutati 01. juuli 2021.a. mittetulundusühinguna, kus asutajaliikmeid oli 2 ja kes kuuluvad juhatusse.

2023.a. detsembri seisuga oli liikmeid 2. Seltsi põhieesmärgiks on Kullamaa Keskkooli huvihariduse ja õppetegevuse toetamine, kaasa aitamine

Kullamaa Keskkooli traditsioonide hoidmisele ja jätkamisele ning koolipere vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine ja arendamine.

Eesmärkide täitmiseks MTÜ Kullamaa Keskkool koondab ja ühendab haridus- ja kultuurielu arendamisest huvitatud isikuid (vilistlasi, õpilasi, õpetajaid, lapsevanemaid ja teisi toetajaid).

Tegevuse ülevaade

MTÜ Kullamaa Keskkooli TULUD 2023.a. olid: 1. Tulud teenuste müügist - 300 eur; 2. Sihtotstarbeliste ettevõtmiste tarbeks laekunud tulud - 3 408 eurot.

Seltsi KULUD antud perioodil olid: 1. Sihtotstarbeliselt välja kuulutatud tegevuste kulud - 3 149 eurot; 2. Mitmesugused tegevuskulud - 20 eurot.

2023.a. MTÜ-l töötajaid ei olnud, juhatuse liikmetele töötasusid ega muid tulusid ei onud ette nähtud.

2024.a. plaanis MTÜ põhikirjaliste tegevuste arendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.