RANDVERE TANTSUPERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RANDVERE TANTSUPERE MTÜ hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Randvere Tantsupere (edaspidi Ühing) asutati 16.09.2021. Ühing on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille eesmärgiks on: 1) rahvapärimuse, eeskätt rahvatantsu populariseerimine ja arendamine; 2) kodukoha identiteedi tugevdamine laste, noorte ja perede hulgas; 3) rahvatantsu ja folklooriga tegelevate isikute ühendamine.

Juhatuses on 6 liiget. Ühingus töötab töölepinguga üks juhendaja.

Ühingus on kokku 4 tantsurühma: Tuuletar, Larimarid, C-noorte segarühm ja täiskasvanute segarühm.

2023. aastal korraldas Ühing kontserdi "Randvere tantsib ja tähistab" ning soetas esinemisrõivaid.

Rühmad õppisid uut repertuaari, parandasid tantsutehnilisi- ja esinemisoskusi ning esinesid mitmetel üritustel sh 1) C-noorte segarühm osales XIII noorte laulu- ja tantsupeol „Püha on maa“ 2) esineti Ühingu korraldatud kontserdil "Randvere tantsib ja tähistab" 3) esineti Viimsi tantsu- ja laulupeol; 4) esineti mitmetel kordadel Randvere Koolis ja Viimsi kogukonna üritustel; 5) osaleti välisfestivalil Europeade 2023.

2024. aastal jätkab Ühingus tegutsemist neli tantsurühma. Kõik rühmad osalevad 2024. aasta juunis toimuval Harjumaa Tantsupeol. 2024.

aastal on Ühingul plaanis korraldada suvine tantsulaager ja välisreis Itaaliasse ning soetada täiendavad komplektid rahvariideid segarühmale ja rätikud Larimaride rühmale.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.