KLOTSIMÖLL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 34 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

KLOTSIMÖLL MTÜ hetkeolukord

Juba 34 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusunhing Klotsimöll on loodud LEGO klotsidest ehitamise propageerimiseks ja LEGO-unrituste korraldamise jaoks.

Ühingu eesmärgid on: (cid:127) propageerida LEGO klotsidest loomist ja ehitamist (cid:127) korraldada erinevaid LEGO sunndmusi (cid:127) kasutada LEGO klotse erinevates koolitustes ja grupiteraapiates

Ühingu igaastane suurüritus Klotsimöll Kolga koolis toimus 2023. a esimest korda kahepäevasena. Ürituse pikendamine võimaldas meil laiendada ja mitmekesistada erinevaid legotegevusi ja tõi kaasa ka märkimisväärse tõusu külastajate arvus.

Sündmust toetab endiselt rahaliselt ka kohalik omavalitsus. Plaanime edaspidigi korraldada

Klotsimöllu 1 kord aastas kahepäevase üritusena. Soovime panustada külastajate kasutuskogemuse parandamisse ja veelgi parendada erinevate tegevuste valikut. Ka soovime kaasata rohkem kogukonda nii vabatahtlikena kui ka pakkuda neile võimalust kohaletulnud legohuvilistele piirkonnas lisategevusi pakkuda. Heaks näiteks oli koostöö Kolga muuseumiga, kes võimaldas Klotsimöllu külastajatele soodsamat sissepääsu ja ka võimalust külastada Kolga Mõisa.

Lisaks Klotsimöllule otsime võimalusi korraldada samalaadseid üritusi ka mujal Eesti piirkondades.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.